Transportrollers

Ze zijn klein, wendbaar, ongecompliceerd, uiterst functioneel en zeer belastbaar: onze transporthulpmiddelen. Een slimme oplossing voor bedrijfsintern transport. Zo kunt u ook zware of volumineuze lasten gemakkelijk van A naar B brengen met onze transportrollers, meubelrollers en onderwagens.

In de categorie Transportrollers bieden wij u producten van de volgende merken aan: Wagner, eurokraft pro, Kongamek, eurokraft basic, Gmöhling, Rubbermaid, BISLEY, ZARGES, CEMO, HelgeNyberg, asecos, magnetoplan, MATADOR, RAU, rothopro, VAR.

Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 221

Transportrollers en transporthulpmiddelen kopenGemakkelijk te bedienen, veelzijdig, ruimtebesparend. De combinatie van legbord en wielen is een van de oudste transporthulpmiddelen ter wereld. Wat niet wil zeggen dat het niet is geëvolueerd. Hoe veel, kunt u zien aan de transportrollers van kaiserkraft. Zelfs het vervoer van zwaargewichten is er leuk mee.Transporthulpmiddelen voor elke behoefteZwaar, licht, groot, klein – wij hebben de juiste transporthulp voor uw werkplaats, magazijn of kantoor. Van meubelrollers tot transportrollers, onderwagens en meer. Dit begint met chassis in veel verschillende afmetingen voor stapelbakken, pallets en kratten. Gewoon de lading op het chassis plaatsen, duwen en wegwezen. Bij verhuizingen en dergelijke zorgen meubelwagens of heftrucks voor rugvriendelijk werken. Greeprollers zijn gemakkelijk te sturen door smalle gangpaden en scherpe bochten.Ook voor objecten met een gewicht van enkele tonnen en volumineuze artikelen hebben we de juiste oplossing op voorraad, rotatie-rijframes bijvoorbeeld. Hefwielen zijn ideaal als uw medewerkers meubilair in de werkplaats of een machine willen verplaatsen. We hebben ook onderwagens beschikbaar in onze winkel om volle containers voor kringloopmateriaal naar de bak te brengen, bordframes en hefsets voor een maximale flexibiliteit.Lichtlopend en sterke meubelrollers en transportrollersDe tijden van piepende houten wielen zijn al lang voorbij. We vertrouwen bij kaiserkraft op soepel lopende meubelrollers en transportrollers voor een hoog rijcomfort. Sterke materialen zoals kunststof, roestvast staal en aluminium zorgen ervoor dat de lading niet van de transportrollers valt. Het is het beste om onze filters te gebruiken om de perfecte onderwagen of de perfecte transportroller te vinden. En als u het niet zeker weet, vraag het ons dan gewoon. We helpen u graag om de zaken aan het rollen te brengen met onderwagens en andere transporthulpmiddelen.