Transportapparaten

Er valt altijd iets te doen! En er is altijd iets van A naar B te verplaatsen. Zware lasten, kratten, pakketten, gereedschap, bestellingen enzovoorts. Opdat zware lasten gemakkelijker verplaatst kunnen worden, vindt u hier alle transportapparaten van handzame kantoorwagens en steekwagens tot en met fraaie serveerwagens, gereedschapswagens en kruiwagens.

Transportapparaten en transportwagens



Ook als de filosofie ''De weg is het doel'' zijn bestaansreden heeft, is deze niet van toepassing op het bedrijf. Als u namelijk dingen van A naar B moet verplaatsen, wilt u daarbij zeker niet de schoonheid van uw magazijn of kantoorruimte bewonderen.



In ons productassortiment transport gaat het veel meer over de basisvoorwaarde van de logistiek: het juiste ding op het juiste moment en op de juiste plaats. Als dat kan liefst zonder inspanning, spierpijn of ongevallenrisico. Daarvoor hebben we niet alleen altijd de juiste transportmiddelen en transportwagens in ons assortiment, maar ook praktische toebehoren, zoals de achteraf aan te brengen elektrische aandrijving.



Volle lading? Geen probleem voor onze transportapparaten en transportwagens!



Of u nu een transportwagen van QUIPO voor het archief nodig heeft of een sterke montagewagen van EUROKRAFT voor de productie zoekt, ons aanbod zet uw bedrijf in beweging.



À propos: waarom het loont om bij wielen goed op te letten, leggen wij uit in het inkoophandboek ''Wielen en rollen''. Tenslotte gaat het niet alleen om hoeveel laadvermogen uw montagewagen aan kan. Het geheel moet ook soepel lopend zijn, mag geen sporen achterlaten en moet met de beste werking van de remmen worden getransporteerd.



Zelfs in de logistiek is er altijd nog ruimte voor verbeteringen, daarom laten wij u bijvoorbeeld de EUROKRAFTpro-transportwagen zien, die aantoont dat een hoog draagvermogen en een ecologisch gebalanceerde en milieuvriendelijke productie uitstekend met elkaar kunnen worden gecombineerd.



Totdat het verplaatsen met een lichtstraal werkelijkheid is geworden, zorgt u ervoor dat uw transportlogistiek in het bedrijf met onze productenpalet slim mobiel is. Hiervoor dragen hoogwaardige montage- of transportwagens zorg, bijvoorbeeld van Kongamek en QUIPO.



Mobiele transportwagens



Wij bij kaiserkraft vinden dat rollen alles eenvoudiger maken. Ons aanbod aan flexibele en mobiele apparaten voor industrie, werkplaats en kantoor bewijst dat.



Waarom omslachtig op zoek naar materialen en gereedschappen, als de service- en bijzetwagens tot uw beschikking staan? Waarom in het magazijn in stellingen zoeken naar hulpmiddelen als de stelling als etagewagen naar u toe kan komen?



Onze onderwagens en transportrollers laten zien, dat er geen reden is om je onnodig in te spannen. Onze rolcontainers vormen sowieso een mobiele klasse op zich.



U wilt de zaak in beweging brengen en heeft toch nog wat opstarthulp nodig? Belt u ons dan gewoon op!