+32 800 12 899 

Hefapparaten – mobiel of als vaste installatie
Hefapparaten en hijsapparaten voor uw bedrijf vindt u in onze webshop. Stapelaars en machinekriks, heftafels voor zware lasten of kranen voor flexibel gebruik – waar er ook iets op betrouwbare en veilige wijze moet worden opgetild, deze speciale apparaten zijn de optimale oplossing. Zo kunnen bijvoorbeeld werkkooien met verschillende materialen inclusief de medewerkers op de gewenste werkhoogte worden geheven. Een hefvermogen van 300 kg is zelfs voor vouwbare systemen geen enkel probleem. Hefapparaten en hijsapparaten met een hef- of hijsvermogen van 2000 tot 5000 kg moeten worden uitgerust met geschikte aanslagmiddelen. Pallethefwagens en schaarhefwagens zijn beweeglijke transportapparaten die grote lasten optillen d.m.v. een hydraulisch systeem. Deze hefapparaten zijn, indien gewenst, ook verkrijgbaar met een precisieweegschaal. Zo kan het gewicht al bij het optillen van de last worden bepaald. Hierdoor worden productieprocessen aanzienlijk versneld. Ook mechanische heftransporters zijn erg handig. Naast de mobiele hefapparaten zijn er bovendien hefapparaten voor vaste installatie verkrijgbaar. Met vast geïnstalleerde portaalkranen en kolomzwenkkranen biedt onze webshop hijsapparaten die continu beschikbaar zijn op de gewenste plek. In plaats van het hijsapparaat er pas bij te halen wanneer dat nodig is, is deze oplossing flexibel en zonder extra opbergruimte altijd klaar voor gebruik. Kranen zijn ook verkrijgbaar als mobiele werkplaatskranen in uiteenlopende modellen. Niet in de laatste plaats bij het laden van vrachtwagens of bestelwagens is hefapparatuur van belang. Als alternatief voor de genoemde hefapparaten kunnen ook laadrails worden gebruikt. Bij KAISER+KRAFT zijn laadrails verkrijgbaar in geperforeerde, ongeperforeerde en vele andere varianten.

Hefapparaten – zodat niets tot last wordt
Met hijs- en hefapparaten kunt u voor uw medewerkers in bedrijf, magazijn en productie het werk verlichten en het arbeidstempo lucratief verhogen. Vereenvoudigde en geautomatiseerde werkprocessen kunnen niet alleen de productiviteit, maar ook de tevredenheid van uw werknemers verhogen. Bovendien bevorderen alle hulpmiddelen die de belastende werkzaamheden voor rug, benen of handen overnemen de gezondheid van de medewerkers. Hefapparaten en hijsapparaten zijn zelfs verplicht voor ondernemingen waarin zware voorwerpen moeten worden opgetild of getransporteerd. Opdat ook verder niets tot last wordt, bestelt u uw hefapparaten en andere hulpmiddelen bij KAISER+KRAFT in hoge, industriële kwaliteit en met een lange garantie.

Hefapparaten

Wanneer lasten in het dagelijks werk tot last worden, zijn hef- en hijsapparaten een welkome verlichting. Wij bieden pallethefwagens, handmatig én elektrisch, grotere hefapparaten, stapelaars, vacuümheffers, kranen en heftafels – kortom voor iedere uitputtende uitdaging de juiste technologische ontlasting.
Onze productcategorieën
Heftafels
Heftafels, schaarheftafels, heftakels tot schaarhefwagens, wij hebben het ...
Hydraulische krikken
Hydraulische krikken, machine krikken, handlieren,…. Alle zware zaken kunt u ...
Miniliften
Wat is klein, sterk en maakt uw rug gelukkig? Juist: onze miniliften. Deze ...
Oprijplaten
Probleemloos inladen? Dat kan. Met onze stabiele laadrails. Dit praktische ...
Palletwagens
Wie grotere hoeveelheden goederen of zware pallets over korte trajecten moet ...
Sjorbanden
Altijd het juiste aanslagmiddel om de hijsen, verplaatsen of borgen. Maar welk ...
Stapelaars
Op oplichters zit niemand te wachten. Maar disselstapelaars, handstapelaars of ...
Vacuumhefsystemen
Nu zetten we u onder druk! Onderdruk is namelijk het simpele principe achter ...
Werkkooien
Een onmisbaar hulpmiddel om grote hoogtes in magazijnen of werkplaatsen te ...
Werkplaatskranen
Wist u dat het woord 'kraan’ is afgeleid van het Oud-Griekse woord voor ...
Aankoopadvies voor categorie Hefapparaten
Producten vergelijken