+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Sluiting
Hoogte
Diepte
Breedte
 

Sleutelkast

Heeft u een goede sleutelkast nodig? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website. Hier vindt u alle soorten sleutelkluisjes en sleutelkastjes. Zorg ervoor dat al uw sleutels veilig opgeborgen kunnen worden zonder dat er één verloren gaat.
Er zijn 23 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 23 artikelen gevonden

Ontdek onze sleutelkasten!Bent u geïnteresseerd in de chaostheorie? De ordentelijke omgang met sleutels in bedrijven zou met gemak kunnen dienen als uitgebreid onderzoeksgebied voor een studie. Maar om dat te voorkomen – omdat niemand daar tijd voor heeft – heeft KAISER+KRAFT een goed gedefinieerd assortiment sleutelkasten voor u.In bedrijven staat vooral de bedrijfsveiligheid voorop. De instandhouding loopt via het bedrijfsterrein als geheel, via productiefaciliteiten, verkoopruimten, magazijnen en kantoren tot de interne bewaring van bedrijfsgeheimen, documenten en andere waardevolle voorwerpen. Zonder structuur bij het beheer van sloten en sleutels bestaat het gevaar van wanorde. Om overzicht te houden over complexe systemen van externe en interne toegangspunten, kamers of meubels, zijn in onze webshop kasten verkrijgbaar die geschikt zijn voor de specifieke bedrijfscontext.In handel, ambacht, industrie – belangrijke sleutelkasten voor elke bedrijfscontextDe breedte van ons aanbod varieert van sleutelkasten in een chique aluminium design met labelingssoftware te downloaden via het internet tot manshoge sleutelkluizen met een halve ton aan gewicht, weerstandsklasse 1 evenals brandveiligheidsklasse LFS 30P. Waar u ook voor kiest, dit onderscheidt alle modellen: eersteklas kwaliteit, functionaliteit en structuur.Voor alle bedrijven, op elk gebied: kwaliteit, functionaliteit en structuurOmdat we het net over kluizen hebben: deze hebben we natuurlijk niet alleen voor uw sleutels, maar voor alles dat speciale bescherming nodig heeft. Natuurlijk zijn bij KAISER+KRAFT u ook de nodige toebehoren voor uw sleutelkastjes verkrijgbaar, zoals sloten en sleutels, indien nodig en passend bij de uitrusting van uw bedrijf. Deze omvat natuurlijk veel meer gebieden dan gestructureerde sleutellogistiek: Hoe zit het met uw kantoormeubelen? Heeft u nieuwe kasten nodig? Of gaat het meer om de complete kantoorinrichting? Bij zoveel vragen, zal deskundig advies helpen. Dat willen we u aanbieden. Wat het ook is, we zien er naar uit om uw bedrijf te verbeteren. En omdat service onze kracht is, kunt u gewoon contact met ons opnemen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Geluiddempende wanden | Wandborden | Hoge kasten | Afvalcontainers | Geldcassettes | Hangmappenladen | mauser ladeblokken | BISLEY verstelbare bureaus

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken