Dweilmoppen, mophouders

De dweilmop is een van de belangrijkste hulpjes als het gaat om hygiëne en reinheid van de vloeren in uw bedrijf. Praktische dweilmophouders vergemakkelijken bovendien het hanteren tijdens reinigingswerkzaamheden. Met functionele dweilmoppen uit onze winkel kan het schoonmaakpersoneel tijd en energie besparen, omdat het op een rugvriendelijke manier kan werken.

In de categorie Dweilmoppen, mophouders bieden wij u producten van de volgende merken aan: Kärcher, Rubbermaid, Vermop, Vikan.

Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 49

Dweilmoppen en dweilmophouders: Krachtige helpers voor het schoonmaken van gebouwenVoor de snelle reiniging geldt: Zwiep de mop heen en weer! Gebruik een vloerwisser, schrobber en inwasser om vloeren en oppervlakken schoon te maken. Zonder elektriciteit, zonder poespas en uiterst flexibel.Welk verschil maakt de dweilmop?Het moderne dweilmopsysteem, bestaande uit een houder en bijpassende hoezen, is voorbereid op elk gebruik in de industriële reiniging. In ons assortiment vindt u natte en droge overtrekken, moppen met franjes, spuitmopsystemen en mopwringers.Afhankelijk van de bekledingsvezel en de productcombinatie, reinigt u gladde vloeren vochtig, nat of droog. Handpadhouders verdubbelen het gebruiksgemak. Ze helpen u ook om snel betegelde spiegels of grote tafeloppervlakken te reinigen.Voor alle varianten geldt: een dweilmop neemt vuil veilig op, houdt het stevig vast en het kan gemakkelijk worden verwijderd. U hebt minder tijd, kracht en reinigingsmiddel nodig en u blijft flexibel bij het schoonmaken.Sproeisysteem, mopwringer of flexibele houder: Wat zijn de voor- en nadelen van verschillende dweilmoppen?Vloerreinigingssets met vloeistofcontainers zijn mobiel en maken droge en natte reiniging uitzonderlijk flexibel. Hoewel de geïntegreerde container kleiner is dan een emmer, is deze perfect geschikt voor beheersbare gebieden.Dankzij de mopwringers komt u niet in contact met vuil water en voorkomt u een te natte mop. Deze sets zijn zeer hygiënisch, alleen minder mobiel dan een sproeisysteem.Flexibele mophouders zijn de beste keuze voor een snelle reiniging in beheersbare werkgebieden. Ze zijn ruimtebesparend, snel klaar voor gebruik en net zo snel weer opgeborgen.Hoe maak ik mijn selectie van houders en dweilmoppen?Als u kiest voor houders en hoezen van dezelfde fabrikant, is het systeem gegarandeerd passend. De standaardmaten zijn echter ruimschoots beschikbaar, vraag ons of een hoes past bij uw bestaande mophouder.Microvezel en katoen bepalen de keuze van de vezel. Microvezel is een betrouwbare en hygiënische allrounder. Deze hoezen zijn ook geschikt voor de meer gevoelige vloeren. Katoenvezels hebben een meer schurende werking, maar zijn daarom ideaal voor zwaar vuil op ongevoelige oppervlakken. Als versies met franjes ’schrobben’ ze de vloeren grondig en verwijderen ze hardnekkige resten.Meer informatie over de keuze van de vezels vindt u in het inkoophandboek Microvezels in de schoonmaak.Als u meer power nodig heeft, raden wij u aan een kijkje te nemen bij onze stof- en waterzuigers of hygiënische hogedrukreinigers en stoomreinigers. Heeft u nog vragen? Voel u vrij om op elk moment contact met ons op te nemen.