+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Materiaal
 

Stempelklokken

Een professionele oplossing voor modern tijdbeheer: een elektronisch apparaat voor tijdregistratie. Zowel de aanvangs- en vertrektijden als pauzes worden door het tijdregistratieapparaat opgetekend.
Er zijn 10 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 10 artikelen gevonden

Tijdregistratie: positieve resultaten voor bedrijven en werknemersTijd is geld – nergens is dat meer van toepassing dan in de vrije economie. De precieze vaststelling van gewerkte uren is de basisvoorwaarde om de uiteindelijke opbrengst te kunnen bepalen. U als ondernemer profiteert niet alleen van een compleet beeld van gewerkte uren. Het loont ook voor uw werknemers als elk gewerkt uur op de juiste manier is geregistreerd en zo kan worden uitbetaald. De juiste hulpmiddelen voor tijdregistratie zijn te vinden in het assortiment van KAISER+KRAFT.De grootte doet er niet toe stempelklokken voor het MKB en grote bedrijvenHoewel de tijd voor zowel kleine als grote bedrijven even snel voorbijgaat, zijn de kosten die gepaard gaan met de vaststelling van het gewerkte aantal uren, afhankelijk van het aantal werknemers, divers. Daarom bieden we de juiste oplossing voor elke bedrijfsgrootte: Bent u een middelgroot bedrijf met 50 werknemers waarvan de salarissen zijn gebaseerd op uurloon? Zelfs met een voordelige elektronische tijdklok uit de onlineshop van KAISER+KRAFT beschikt u over de exacte controle over de gewerkte uren en het aantal pauzes zonder afhankelijk te zijn van onderhoud of service van de fabrikant. Aan de andere kant profiteren grote bedrijven van externe diensten die worden gebruikt wanneer dat nodig is, we hebben het over digitalisering. De volledig elektronische gegevensverzameling binnen geïntegreerde factureringssystemen bespaart tijd, mankracht en middelen en daarmee geld. Er zijn echter nog meer mogelijkheden:​samen met onze hoogwaardige producten beschikt u ook over meer veiligheid. Alleen degenen die als werknemer geregistreerd staan, hebben toegang tot gebouwen.Functioneel, variabel – en cool: tijdregistratieapparaten als toebehoren voor kantoorinrichtingOf het nu voor 200 of 2.000 medewerkers is: onze compacte complete systemen van Timemoto met wand-aansluiting en een modern TFT-display passen als een designelement in elke kantoorinrichting en in elk bedrijf. Voor persoonlijk timemanagement hoeven uw werknemers alleen nog maar af en toe op de klok te kijken. Bij KAISER+KRAFT voeren wij een breed scala aan aantrekkelijke wandklokken in verschillende maten en materialen in het assortiment, in een representatief-cool tot een technisch-tijdloos ontwerp. Goed om te weten: onze artikelen worden gratis thuisbezorgd met een gegarandeerd 30-dagen retourrecht. Heeft u vragen? Bel ons!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Zwenkarmen | Beschermmatten | Dienbladwagens | Kabeldoorvoeren | Ladeblokken | Kledingkasten | RAU ladeblokken | QUIPO ordnerkasten

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken