+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Breedte
Diepte
Hoogte
 

Opslagcontainers – voor veilige opslag
Opslagcontainers, materiaalcontainers, isoleercontainers en snelbouwcontainers in verschillende bouwvormen en groottes vindt u in deze categorie. Materiaalcontainers voor gebruik buiten maken de veilige opslag van bouwstoffen, werkuitrusting en waren in de buitenlucht mogelijk, onafhankelijk van vocht en weersomstandigheden. Opslagcontainers die stapelbaar zijn garanderen een zo groot mogelijke benutting van de ruimte. Systeemruimtes die snel worden gebouwd kunnen ook voor kortstondige projecten snel aanvullende ruimte beschikbaar maken. Niet alleen stabiliteit en materiaal maken de opslagcontainers veilig en functioneel, maar ook de veiligheidssloten en een goede isolatie. Voor logistiek en tijdelijke opslag zijn de materiaalcontainers hiermee een optimale keuze voor de meest uiteenlopende toepassingen en vooral voor een goede opslag.

Materiaalcontainers, opslagcontainers en ruimtesystemen
Materiaalcontainers en ruimtesystemen kunnen voorgemonteerd of in afzonderlijke delen worden geleverd. Als ze van een houten vloer zijn voorzien kunnen de opslagcontainers eenvoudig worden gereinigd en schoon worden gehouden. Of een verzinkte, een gelakte of een andere containervariant de beste keuze is, hangt net zo goed van de plaats van opstelling af als van de goederen die erin worden ondergebracht. Voor de opslagcontainers is afhankelijk van de bouwwijze geen eigen fundament vereist. Snelbouwcontainers met de gepatenteerde snelle bouwwijze kunnen zonder extra gereedschap eenvoudig worden geïnstalleerd. In het bijzonder als voorhandene opslagruimte met exact berekenbare plateaus moet worden vergroot, zijn de materiaalcontainers en snelbouwcontainers een werkelijk functionele uitbreidingsoptie. Deze kunnen op willekeurige plekken buiten, in de hal of in een toegang worden gezet, net waar het beste past. Door de eenvoudige constructie kunnen de containers ook snel worden gedemonteerd. Ondernemers kunnen hun beschikbare opslagruimte dus flexibel aan de actuele eisen aanpassen. Informeer u over alle details van de opslagruimtesystemen in het hoogwaardige aanbod van KAISER+KRAFT en zoek uw nieuwe opslagcontainer, systeemruimte of comfortabele opslaguitbreiding bij KAISER+KRAFT naar wens ook als combineerbare aanbouwsystemen uit, die als volwaardige kleine opslagplaatsen tot 30 m² kunnen worden uitgebouwd.

Opslagcontainers

U heeft veel op te bergen, maar weinig ruimte? Opslagcontainers kunnen dan een oplossing vormen, want zij bieden een flexibele benutting van de ruimte en een stevige bescherming tegen weersinvloeden – zowel binnen als buiten.
Er zijn 6 artikelen gevonden
| | |
Isoleercontainer
verzinkt, met houten vloer
Excl. BTW vanaf 4.505,-
Snelbouw container
verzinkt, ongemonteerd, zonder houten vloer
Excl. BTW vanaf 1.215,-
Snelbouw container
verzinkt, ongemonteerd, met houten vloer
Excl. BTW vanaf 1.270,-
Snelbouw container
verzinkt, gemonteerd, met houten vloer
Excl. BTW vanaf 1.415,-
Materiaalcontainer-combinatie
verzinkt, zonder houten vloer
Excl. BTW vanaf 4.075,-
Materiaalcontainer-combinatie
verzinkt, met houten vloer
Excl. BTW vanaf 4.330,-
Er zijn 6 artikelen gevonden
Producten vergelijken