Vacuümheffers

Praktische transporthulpmiddelen: Zuignappen, ook wel vacuümheffers genoemd, helpen je om gladde voorwerpen zoals ramen veilig op te tillen en te transporteren. Dit komt doordat ze een vacuüm creëren tussen de sifon en het gladde oppervlak. Hierdoor heb je een stevige grip en kun je zelfs zware ladingen met gemak verplaatsen. Naast zuignappen zijn er ook klauwheffers verkrijgbaar voor ruwe oppervlakken. Blader door de selectie in de online shop van kaiserkraft!

In de categorie Vacuümheffers bieden wij u producten van de volgende merken aan: Bohle.

Mijn filters
  Merk
  Producttype
  Uitvoering
  Schijfdiameter
  Materiaal
  Hefvermogen
  Aantal schijven
  Prijs incl. BTW
  Prijs Excl. BTW
  Relevant
  Aantal artikelen: 23

  Vacuümheffers: hoe je gevoelige goederen veilig vervoert  Bij het vervoeren van gevoelige en logge goederen heb je een beetje gevoel en finesse nodig. Zuignappen zijn de juiste keuze. Ze geven je een stevige grip op breekbare goederen. Als je daarentegen vloerpanelen met tapijt wilt verplaatsen, zijn klauwheffers geschikt.  Hoe werken vacuümheffers?  Zuigheffers voor gladde oppervlakken zijn uitgerust met rubberen schijven aan de onderkant. Als je deze op een vlakke, gasdichte ondergrond plaatst, kun je met een hendel een vacuüm creëren. Hierdoor hechten ze stevig aan het gewenste oppervlak. Je kunt de voorwerpen vervolgens optillen en transporteren met behulp van de handgrepen aan de achterkant.


  Afhankelijk van het model hebben zuignappen een draagvermogen tussen 30 en 120 kilogram.


  Als je echter op zoek bent naar een zuignap voor ruwe oppervlakken, kies dan voor een klauwheffer. In plaats van rubberen schijven zijn er klauwen aan de achterkant bevestigd. Ze grijpen materialen zoals tapijt en houden het op zijn plaats. Hierdoor kun je bijvoorbeeld vloertegels met tapijt probleemloos optillen en verplaatsen.  Waar worden vacuümheffers voor gebruikt?  Als je bijvoorbeeld grote glasplaten wilt transporteren of uitlijnen, zijn zuignappen onmisbaar. Ze kunnen ook worden gebruikt om grote tegels of grote metalen platen veilig van A naar B te verplaatsen. Zelfs als je kleinere machines wilt optillen en verplaatsen, zijn de flexibele handgrepen praktische hulpjes.


  Waar je de zuignappen ook voor wilt gebruiken: Bevestig altijd meerdere modellen aan neuralgische punten van het te verplaatsen materiaal en til ze tegelijkertijd op. Zo wordt de kracht gelijkmatig verdeeld en breekt er niets. Dit maakt het ook gemakkelijker om productiematerialen of machines op de millimeter nauwkeurig uit te lijnen - zelfs in kleine ruimtes.


  Zuigheffers zijn ook een slimme aanvulling op je gereedschap arsenaal voor taken buiten de industrie. Wilt u bijvoorbeeld dingen op kantoor anders indelen of een deur eraf halen en er weer op zetten? Ook dan zijn vacuümheffers geschikte hulpmiddelen.  Koop vacuümheffers, zuignappen en co.  Heb je nog vragen over de keuze van vacuümheffers en andere producten? Van hef- en hijsapparaten tot hydraulische krikken: We ondersteunen je graag persoonlijk. Neem contact met ons op. Samen vinden we de juiste oplossingen voor uw bedrijf.  Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze producten:  Oprijwiggen | Hoekbescherming | Rubberen matten | Palletstellingen | Tilhulpen | Pfeifer draag- & balkklemmen