Staande kapstokken

Kantoorkapstokken, paraplubakken of wandkapstokken. U vindt de perfecte kapstok die bij u op het bedrijf nodig is bij kaiserkraft. Staande kapstokken of design kapstokken zijn belangrijk op uw bedrijf om deze netjes aan uw klanten te presenteren.

In de categorie Staande kapstokken bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, MAUL, hofe, eurokraft basic, Kongamek, Wolf.

Mijn filters
  Merk
  Producttype
  Duurzaamheid
  Hoogte [mm]
  Breedte [mm]
  Diepte [mm]
  Uitrusting
  Materiaal
  Kleur
  Aantal mantelhaken
  Prijs incl. BTW
  Prijs Excl. BTW
  Relevant
  Aantal artikelen: 81

  Staande kapstokken als visitekaartje  Een plek voor een jas, hoed en paraplu, maar ook voor werkkleding: staande kapstokken zijn een onmisbaar onderdeel van een goed georganiseerde bedrijfsinrichting. Daarnaast vormen ze een welkomstgroet voor bezoekers en zakenpartners. Tot slot laat een kantoorkapstok zien dat u zich met elk detail van een geslaagd verblijf bezighoudt.  De juiste staande kapstok kopen voor uw bedrijf  Ons breed assortiment kapstokken voor bedrijven is net zo gevarieerd als de verschillende behoeften die in het bedrijf aan het weghangen van kleding worden gesteld. Standaard kapstokken zijn een ruimtebesparende keuze die er ook nog eens goed uitzien en flexibel in te richten zijn. Ze zijn geschikt voor wachtruimtes, kantoren met klantenverkeer of vergaderruimtes.  Daarnaast bieden wij industriële staande kapstokken en wandkapstokken met kleerhangers en hoedenplanken die nauwelijks plaats innemen. Een ideale optie voor uw medewerkers is een grote staande kapstok in de sociale ruimte of in de kleedkamer boven de garderobebank. Op die manier heeft iedere medewerker zijn of haar eigen haak, Dubbele uitvoeringen zorgen bijvoorbeeld voor het correct opbergen van de veiligheidshelm en het werkjack.  Mobiele kapstokken en serie-kapstokstandaards zijn onmisbare onderdelen bij seminars, congressen en grote evenementen. Hier is het ideaal als u een verantwoordelijke medewerker voor de garderobe benoemt en een markeersysteem gebruikt.  Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:  Ook voor andere onmisbare details zoals kledingkasten en lockers kunnen wij u van dienst zijn. Neem een kijkje in ons assortiment of neem contact met ons op.  Zie ook: EHBO-kasten | Infostandaards | Vloerreiniging | Verbandkoffers | Medicijnkasten | Tijdschriftenstellingen | MAUL staande kapstokken | Tojo staande kapstokken