Staande kapstokken

Kantoorkapstokken, paraplubakken of wandkapstokken. Vind bij ons de perfecte kapstok die bij u op het bedrijf nodig is. Staande kapstokken of design kapstokken zijn belangrijk op uw bedrijf. Muurkapstokken of wandkapstokken behoren tot ons assortiment.

In de categorie Staande kapstokken bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro, MAUL, hofe, EUROKRAFTbasic, Kongamek, Tojo, Wolf.

Merk
Producttype
Hoogte [mm]
18
18
2000
2000
-
Relevant
Aantal artikelen: 83

Kapstokken: Weghangplaats voor kleding en visitekaartjeEen plek voor een jas, hoed en paraplu, maar ook voor werkkleding: kapstokken zijn een onmisbaar onderdeel van een goed doordachte bedrijfsinrichting. Daarnaast vormen ze een welkomstgroet voor bezoekers en zakenpartners. Tot slot laten ze zien dat u zich met elk detail van een geslaagd verblijf bezighoudt.Waar kies ik welke kapstok?Ons assortiment kapstokken is net zo gevarieerd als de verschillende behoeften die in het bedrijf aan het weghangen van kleding worden gesteld.  • Klassieke kapstokken zijn een ruimtebesparende keuze die er ook nog eens goed uitzien en flexibel in te richten zijn. Ze zijn geschikt voor wachtruimtes, kantoren met klantenverkeer of vergaderruimtes.

  • Wandkapstokken met kleerhangers en hoedenplanken nemen geen plaats in en zien er altijd netjes uit. Ze zijn geschikt voor kantoorkapstokken, die dienen als vaste plaats voor jassen en mantels.

  • Kapstoklijsten en wandkapstokken met haken tonen hun kracht in de sociale ruimte en in de kleedkamer voor medewerkers. Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen haak, die het best boven de garderobebank geplaatst kan worden. Dubbele uitvoeringen zorgen bijvoorbeeld voor het correct opbergen van de veiligheidshelm en het werkjack.

  • Mobiele kapstokken en serie-kapstokstandaards zijn onmisbare onderdelen bij seminars, congressen en grote evenementen. Hier is het ideaal als u een verantwoordelijke medewerker voor de garderobe benoemt en een markeersysteem gebruikt.

  • Met een cleanroom garderobe kunt u voldoen aan de hoge eisen in deze gevoelige werkomgeving.


Op welke hoogte moeten kapstokken worden gemonteerd?Ook bij verschillende lichaamslengtes, moet u de kapstok nooit te laag aan de muur bevestigen. Dit zorgt ervoor dat ook langere kledingstukken kreukvrij hangen. In principe zijn hoogtes tussen 1,80 en 1,90 meter een ideaal compromis.Hoe hang ik welke kleren op?Het maakt niet uit of u dure jassen of intensief gebruikte werkkleding wilt ophangen: Al het textiel heeft ruimte nodig voor ventilatie en om te drogen. Daarom moet u de meters kapstok nooit te krap berekenen. Jassen en mantels verdienen een hanger, anders kunnen stoffen uit vorm raken. Robuuste werkkleding moet aan een haak hangen zonder dat twee kledingstukken elkaar overlappen.Ook voor andere onmisbare details zoals kledingkasten en lockers kunnen wij u van dienst zijn. Neem een kijkje in ons assortiment of neem contact met ons op.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:EHBO-kasten | Infostandaards | Vloerreiniging | Verbandkoffers | Medicijnkasten | Tijdschriftenstellingen | MAUL staande kapstokken | Tojo staande kapstokken