Wandstellingen

Op zoek naar goede inhaakstellingen voor magazijnbakken, bakjesstellingen of standaardstellingen voor uw magazijnbakjes? Dan hebben wij de oplossing. Hier vindt u alle stellingen die ervoor zorgen dat uw magazijnbakjes goed geordend en gestructureerd in uw magazijn opgeborgen kunnen worden. Leg uw magazijnbakjes in één van onze inhaakstellingen.

In de categorie Wandstellingen bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro, mauser, STEMO, hofe, SCHULTE.

Merk
Producttype
Hoogte [mm]
95
95
2300
2300
-
Relevant
Aantal artikelen: 31

Stellingen voor kratten, stellingen voor bakken: Let gerust op de kleintjes!De belangrijkste productiematerialen in het bedrijf zijn vaak nauwelijks groter dan een schroef of ring. Stelt u zichzelf eens voor dat u regelmatig op zoek zou moeten gaan naar deze minihelpers: Een ordelijke workflow zo dan ondenkbaar zijn. Daarom zijn onze stellingen voor bakken en krattenstellingen ideaal voor de belangrijkste kleine artikelen in het bedrijf.Wij hebben ook inhaakstellingen voor een steriele ruimte en voor de voedingindstrie. Deze inlegbakken hebben een apart icoontje waarbij een mes en vork zichtbaar is. Ontdek hier welke magazijnbakken u kunt gebruiken in een ruimte waar alleen voeding wordt verpakt. Deze wandstellingen worden vooral gebruikt op plaatsen waar ze een atelier hebben of waar ze een werkplaats hebben.

Welke bakken kunnen in de stellingen worden opgeborgen?Wij bieden een grote selectie aan verschillende uitvoeringen voor het opslaan van kleine onderdelen in bakken. Bijzonder populair zijn onze stationaire, verrijdbare of aan de wand gemonteerde stellingen en onze lijsten voor opslag in magazijnbakken. Deze zorgen niet alleen voor een duidelijke sortering van kleine en zeer kleine onderdelen. De producten kunnen ook gemakkelijk verwijderd of aangevuld worden dankzij handige inzetbakjes.Daarnaast vindt u roltorens en rolcontainers voor de individuele en flexibele uitrusting van werk-, industriële- en kantoorwerkplekken. Voor groter stortgoed als stukken buis of slangverbindingen, zijn onze draadgaaskorven zonder bouten ideaal. Voor een duidelijke, stationaire oplossing aan de wand van de werkplaats raden wij onze krattenstellingen met rijen vakken aan.Waarop moet ik letten bij het selecteren en bestellen van stellingen met bakken?Het merendeel van onze aanbiedingen bevat al de juiste bakken voor onmiddellijke operationele gereedheid. Voor een goede structuur heeft u echter altijd de juiste etiketten voor markering nodig, die u het beste direct mee kunt bestellen.Of u kiest voor verrijdbare stellingen of stationaire oplossingen hangt voornamelijk af van het gebruiksgebied en de vraag naar kleine onderdelen. Verrijdbare modellen zijn de ideale aanvulling voor werkplaats- en productiewerkplekken, vaste varianten worden gebruikt als buffer of werkplaatsopslag. Wandlijsten worden perfect geïnstalleerd boven werkbanken en werktafels.Voor het aantal bakken geldt de stelregel: zo veel als nodig, zo weinig mogelijk. Dit geldt in het bijzonder voor verrijdbare stellingen voor dagelijks gebruik op de werkplek. Als u de kleine onderdelen exact aan de betreffende eisen aanpast, bespaart u zich de lange zoektocht naar het juiste goed en optimaliseert u de werkprocessen.Als u meer bakken, nieuwe stellingen of transportapparatuur en -wagens nodig heeft, kunt u bij ons op elk moment eenvoudig alles bestellen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Lockerkasten | Roosters | Draadkorven | Sportenladders | KLT-bakken | Onderdelenbakjes | EUROKRAFT platenstellingen | hofe ordnerkasten