Werklampen

Handlampen en bouwlampen zijn inmiddels verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hier kunt u lezen wanneer handlampen en wanneer bouwlampen geschikter zijn en welke functies voor welk gebruiksdoel nodig zijn.

In de categorie Werklampen bieden wij u producten van de volgende merken aan: SCANGRIP, Ansmann, UK Underwater Kinetics, Waldmann, RAU.

Mijn filters
Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 76

Goed verlichten: Handlampen en bouwlampen op een accuSpot aan: Wat moet een handlamp in een bedrijf en de werkplaats allemaal kunnen doen? Als zaklantaarn en werklamp moet hij natuurlijk een krachtig licht geven. Dit is vanzelfsprekend standaard voor de handlampen die wij u hier aanbieden. Er zijn echter een aantal andere dingen die u moet overwegen voordat u handlampen en bouwlampen koopt:1. Hoeveel handen heeft u nodig?


Tijdens een reparatie of montage zult u meestal met beide handen moeten werken. Daarom zijn handlampen met een magneet voor dit doel het meest geschikt. De magneten zijn in de lamp ingebouwd. Intrekbare haken zijn ook praktisch bij gebruik als u uit de vrije hand werkt.2. Werkt u in een vochtige omgeving?


Als er water druppelt of olie spat, moet uw handlamp waterdicht zijn en bestand tegen chemicaliën. Dergelijke oplaadbare accuhandlampen zijn gemaakt voor gebruik in deze omgeving en worden zeer gewaardeerd door professionals.3. Werkt u in explosiegevaarlijke gebieden?


Dan zijn uw handlampen volgens de huidige normen explosieveilig. In de petrochemische industrie, bij brand- en rampenbestrijding en dergelijke zijn ze onmisbaar.4. Moet uw werklamp zich kunnen aanpassen?


De een heeft heel fel licht nodig, de ander krijgt er hoofdpijn van en kan zich alleen op zijn werk concentreren als het licht wat minder fel is. Daarom zijn veel van onze handlampen dimbaar. U zet uw werk gewoon in het door u gewenste licht. Bekijk onze traploos dimbare handlampen eens met een lichtopbrengst van 10 tot 100%.5. Moet de lamp zich ook aanpassen?


Dan is een handlamp met draaibare lampenkop precies de juiste. Gewoon de kop daarheen draaien waar u het licht wilt: linksboven, rechtsonder en dan weer recht.6. Hoe lang houdt u de lamp in uw hand?


Na een uurtje de lamp in de hand te hebben gehouden, spelen gezondheidsfactoren zeker een grote rol. Handlampen met ergonomische handgreep worden sterk aanbevolen voor dergelijke toepassingen.Handlampen of bouwlampen? Allebei!Als handlampen kunnen worden gebruikt als u deze niet kunt vasthouden, maar als er een groter werkoppervlak moet worden verlicht, zijn ze op zijn best een aanvulling op de bouwlampen. U plaatst ze eenvoudigweg op de vloer of op een statief en past de lichtstraal met behulp van een beweegbare handgreep aan de juiste lichtinvalshoek aan. Waarom zou u dan de voorkeur geven aan een bouwlamp? Omdat deze een lichtsterkte tot 1.000 lumen hebben bijzonder robuust zijn en meestal waterdicht. Bovendien gaat de accu zeer lang mee. Natuurlijk kunt u ook een bouwlamp met de hand gebruiken om te verlichten, maar dit zal op de lange termijn waarschijnlijk meer inspanning vergen. Zodra u op een bepaald punt extra licht nodig heeft, is de handlamp de meest geschikte verlichting.Bent u op zoek naar een handlamp of bouwlamp? Doe dan geen concessies aan prestatie.Handlampen en bouwlampen, die u in onze webshop kunt vinden, voldoen aan alle eisen. Wij bieden kleine, middelgrote en grote varianten met houders, statieven of magneten aan. De lampen halen hun voeding uit oplaadsystemen en geïntegreerde powerbanks. Bovendien bieden wij u een minimumgarantie van drie jaar. Overtuigd? Dan zeggen we nu weer: Spot uit!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:ESD-matten | Rubbermatten | Bokladders | Handhefwagens | Rolsnijders | Pakketweegschalen | QUIPO werkbanken | LISTA werkbanken