Draagklemmen

Draagklemmen, balkklemmen en grijpers. Deze klemmen zijn onmisbaar in een bedrijf en hebben een essenstieel nut. Zorg ervoor dat alle materialen verzekerd zijn met behulp van onze draagklemmen. Plaatklemmen en balkgrijpers hebben hun nut wanneer er een gevaarte naar omhoog moet getakeld worden.

In de categorie Draagklemmen bieden wij u producten van de volgende merken aan: Pfeifer.

Merk
Producttype
Hijsvermogen
Relevant
Aantal artikelen: 60

Klemmen en loopkatten – hefgereedschappen en lasten flexibel bevestigenAls u dringend een aanslagpunt nodig heeft, is er vaak geen voorhanden. Met de juiste klemmen zijn uw werknemers flexibel. Of het nu tijdens de montage is, of in geval van spontane reparatiewerkzaamheden, alles wat u hoeft te doen is het bevestigen van de klem aan een drager om hefapparaten en hefgereedschappen op de gewenste inzetlocatie te plaatsen. Loopkatten zijn ideaal voor het moeiteloos verplaatsen van zware ladingen van links naar rechts.Klik hier wanneer u vragen heeft over onze service. Ladingen moeten altijd verzekerd worden en mogen zeker niet verschoven worden op een vrachtwagen. Ontdek daarbij ook onze aanrijdbeveiligingen die bijtreden tot de verzekering van uw ladingen.
Veiligheid in het algemeen is ook een belangrijk aspect in een bedrijf. Ontdek snel wat u allemaal nodig hebt om uw bedrijf zo veilig mogelijk te maken.

Ontdek al onze grijpers die een gevaarte zonder problemen naar omhoog kunnen hijsen. Deze plaatklemmen hebben een uitstekende kwaliteit en zorgen voor een bijdrage in uw firma wanneer u iets naar omhoog moet brengen of laten zakken. Onze balkklemmen zijn handig om te gebruiken wanneer u iets aan een balk moet bevestigen maar niet kunt lassen.

Wat voor soort klemmen zijn er?Onze klemmen gemaakt van stevig en duurzaam staal zijn verkrijgbaar met en zonder rollen. Dankzij flexibele klemgebieden kunnen ze met een paar handgrepen aan dragers met verschillende afmetingen worden bevestigd. De klem kan net zo snel worden gedemonteerd. Draagvermogen en gewicht verschillen afhankelijk van de uitvoering. Een praktische en veilige oplossing voor urgente werkzaamheden op wisselende locaties.Waartoe dienen loopkatten?Steeds als u lasten naar beneden en naar boven moet verplaatsen en ook naar de zijkant, komen loopkatten in beeld. Uitgerust met een katrol of haspelloopwerk, bewegen zij zich met de last geruisloos en soepel in de gewenste richting, zodra een gebruiker aan de handketting trekt. Loopkatten zijn veelzijdig, compact en beschikken over een groot hijsvermogen. Net als klemmen kunnen zij op verschillende draagbreedten worden ingesteld en snel worden gedemonteerd, als ze niet worden gebruikt.Welke klemmen zijn er voor de verbinding tussen de last en het hefgereedschap?Niet alleen tussen hijsapparaat en drager, maar ook als verbinding tussen het apparaat en de last vervullen klemmen een belangrijke functie. Bij KAISER+KRAFT vindt u bijvoorbeeld klemmen voor het voorzichtig hijsen van lasten met dunne wanden zoals plaatwerk. Ze zijn vooral handig als andere hijsmiddelen niet geschikt zijn. Afhankelijk van het ontwerp van de klem kan deze verticaal of horizontaal worden bevestigd. Horizontale klemmen worden per twee stuks aan beide zijden van de lading gebruikt.Bovendien zijn bij ons in de onlineshop geschikte hijsapparaten als kabellieren, kettingtakels of kranen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voor meer informatie staan wij tot uw beschikking.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Draagbalken | Palletframes | Hijsvoorzieningen | Telescoopladers | Hefhulpmiddelen | Krimpfolies | Pfeifer klemmen