Scheidingswanden

Ontdek hier de meest economische oplossing voor flexibele ruimte- en werkplekinrichting: scheidingswanden en ruimteverdelers. Snel op te zetten en opgebouwd creëren de individuele wanden in een mum van tijd meer privacy; geluid wordt merkbaar verminderd, de concentratie wordt effectief bevorderd.

In de categorie Scheidingswanden bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, eurokraft basic, magnetoplan, ANKE.

Mijn filters
  Merk
  Producttype
  Duurzaamheid
  Hoogte [mm]
  Breedte [mm]
  Diepte [mm]
  Prijs incl. BTW
  Prijs Excl. BTW
  Relevant
  Aantal artikelen: 155

  Scheidingswanden en ruimteverdelers – er is behoefte aan meer privacy!  Heeft u ooit geprobeerd om in een bedrijvige kantoortuin een rustig gesprek met een klant te voeren? Of om u te concentreren als de telefoon continu rinkelt? Dan weet u waarom scheidingswanden en ruimteverdelers een van de belangrijkste en slimste oplossingen zijn voor moderne kantoorinrichting. Onze flexibele scheidingswanden brengen ook meer rust en orde op een dagelijkse werkdag in de werkplaats en de industrie.  Wat is het voordeel van scheidingswanden en ruimteverdelers in uw bedrijf?  Het concept van onze scheidingswanden en ruimteverdelers binnen het productgebied kantoor betreft ruimtesystemen die op grote magazijn- en productiehallen overdraagbaar zijn: ze maken het mogelijk dat een plattegrond kan worden aangepast aan uw plaatsings- en organisatiebehoefte terwijl zij tegelijkertijd opwegen tegen de nadelen van open ruimtestructuren:  • Een gebrek aan privacy – zoals in een grote kantoortuin – wordt verminderd door ondoorzichtige en geluidsabsorberende scheidingswanden.

  • Stijlvolle scheidingswand- en paraventsystemen verdelen de ruimte visueel en maken hem een stuk rustiger zonder de transparantie van het planningsconcept te verminderen.

  • Presentatiewanden bieden een afgescheiden ruimte voor de bedrijfspresentatie, bijvoorbeeld ook tijdens beurzen.

  • Als eisen aan ruimtes en teamsamenstellingen afhankelijk van projecten veranderen, kunnen scheidingswanden werkzones creëren zonder eerst een kamer te hoeven zoeken.


  Op deze manier vormen scheidingswanden het moderne antwoord op een veranderde werkomgeving: ze blijven altijd flexibel in de planning en kunnen met beperkte ingrepen een bepaald werkgebied afschermen en met geschikte kantoormeubelen vergroten of inkrimpen.  Ze creëren bovendien ook een goed evenwicht tussen een rustige werksfeer en werken in nauw teamverband. Daarnaast voldoen zij aan belangrijke veiligheidseisen op het gebied van blootstelling aan lawaai.  Welke scheidingswanden zijn er en welke modellen zijn waarvoor geschikt?  Het loont absoluut om ons assortiment scheidingswanden en ruimteverdelers op basis van specifieke criteria uit te kiezen:  • (Glanzend frost) glas voor scheidingswanden en paravents creëren de ideale mix tussen hoge representativiteit, meer privacy en een open ruimteconcept.

  • Hoogwaardige geluiddichte scheidingswandsystemen zijn onmisbaar, vooral in kantoren waar veel gesprekken worden gevoerd. Dit zijn bijvoorbeeld callcenters, redactiekantoren of zelfs kantoren met klantenverkeer.

  • Paravents met textielbekleding of andere scheidingswanden met ondoorzichtige bekleding kunnen bijvoorbeeld lelijke opslagruimten in een open kantoor verbergen of de tijdelijke opslagruimte op de beursstand.

  • Individuele geluidsisolatie-elementen voor direct gebruik op het bureau zorgen voor minder lawaai (tijdens het telefoneren), maar maken toch intensieve gesprekken tussen buren mogelijk. Dit is onmisbaar bij het samenwerken aan projecten.

  • Presentatiewanden zijn tegelijkertijd scheidingswanden en representatiegebied in één voor uw bedrijfspresentatie. Ze kunnen op beurzen even goed worden gebruikt als een informatie- of memobord op kantoor.


  Nog een tip: veel van onze ruimteverdelers kunnen afzonderlijk met elkaar worden verbonden en in een succesvol ruimteconcept worden opgenomen. Dat zonder gereedschap. Waar u op moet letten, kunt u aan voorbeelden zien die in ons Inkoophandboek Planningsinformatie voor connect-scheidingswanden zijn opgenomen.  Is er iets voor gevoelige werkgebieden zoals een cleanroom of een werkplaats?  Scheidingswanden vormen een moderne oplossing, niet alleen voor op kantoor, maar ook voor gebruik in werkplaatsen en in de industrie. Deze varianten moeten echter voldoen aan verhoogde vereisten voor oppervlakontwerp, robuustheid en geluidsabsorptie.  Hier heeft u verschillende mogelijkheden en kunt u kiezen voor onze industriële scheidingswanden van sterk geperforeerde plaat met speciale geluidsisolatie. Deze oplossing is bij uitstek geschikt voor de scheiding van afzonderlijke werkplaatsgebieden om lawaai te dempen. Wilt u een kantoor in de hal of iets dergelijks inrichten? We hebben ook de juiste scheidingswandsystemen voor flexibele installatie in het aanbod.  Als het nog persoonlijker moet of als u oplossingen nodig heeft voor gevoelige gebieden zoals de cleanroom, raden we u aan om contact op te nemen met onze service afdeling. Het is ook de moeite waard als u vragen over ons assortiment heeft. Ook als u wilt weten hoe u ruimtelijke flexibiliteit in uw bedrijf kunt implementeren met behulp van scheidingswanden, stoelen en tafels, hebben we een antwoord voor u bij de hand.  Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:  Dienbladwagens | Kledingkasten | Zwenkarmen | Beschermmatten | Kabeldoorvoeren | Ladeblokken | ANKE verdeelschotten | GBC kantoorartikelen