+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Borstwering
Breedte
Deurhoogte
Elektriciteits-installatie
Element-uitvoering
Hoogte
Kleur van de muurbevestiging
Lengte
Leverbare binnen-, buiten- en deurkleuren
Leverbare kleuren
Materiaal
Plafonduitvoering
Type deur
Uitvoering universele cabines / systeemkantoren
Vrije hoogte
Wandhoogte max.
 

Systeemkantoren en universele cabines van scheidingswandsystemen
Met een systeemkantoor haalt u het kantoorwerk dat door bedrijfsinterne procedures wordt veroorzaakt direct naar de plek waar het allemaal gebeurt. Hier kan de ploegleider de dagresultaten noteren, de indeling van de medewerkers plannen of productieschema's schrijven. En daarbij kan hij steeds zijn medewerkers en alle werkprocessen in het oog houden en is hij snel ter plekke als er problemen zijn. Bovendien zijn er ook in goed gestructureerde ondernemingen steeds weer nieuwe productieprocessen en andere wijzigingen waardoor het werk en de werkplekken opnieuw moeten worden gestructureerd. Dit betekent: flexibel en toch productief blijven. Zonder lange uitvaltijden en omslachtige ombouwwerkzaamheden helpen hierbij de snel geïnstalleerde systeemkantoren voor binnen en buiten. Universele cabines, systeemkantoren en portierloges in het modulaire systeem optimaliseren de vereiste veranderingen binnen het bedrijf. Met scheidingswandsystemen kunnen de omstandigheden ter plaatse snel en individueel worden aangepast. Hele industriehallen kunnen zo rendabel opnieuw en voor productie optimaal worden ingericht. Lange wegen binnen het bedrijf worden korter met nieuwe systeemkantoren. Universele cabines in het modulaire systeem helpen om afdelingen dichter bij elkaar te brengen waardoor belangrijke tijd kan worden bespaard. En niet in de laatste plaats is een overzichtelijk opgebouwd systeem binnen een productie-inrichting een optimaal visitekaartje voor uw bedrijf.

Systeemkantoren halen meer uit de ruimte
Plaats is er van het kleinste hokje tot in grote hallen. Om hier overzichtelijke eenheden en zuivere, ruimtelijke scheidingen te realiseren biedt de webshop in de categorie systeemkantoren een op de praktijk gericht assortiment aan ruimtesystemen. Verschillende modulaire systemen en systeemkantoren maken het met doelgerichte planning mogelijk om het voorhandene grondoppervlak in en rond gebouwen optimaal te gebruiken. Al voorhandene systeemkantoren of universele cabines kunnen naar wens worden uitgebreid. Kies nu het veelzijdige aanbod van KAISER+KRAFT en geef uw gebouwen een toekomstgeoriënteerd en flexibel gestructureerd binnen- en buitenaanzicht. Systeemkantoren, modulaire systemen, universele cabines waarvan alle producten altijd passen, helpen om productieruimtes te structureren en te optimaliseren.

Systeemkantoren

Haal meer uit uw bedrijf! Meer ruimte, meer rust, meer productiviteit. Met scheidingswandsystemen en systeemkantoren creëert u aparte ruimtes in grote productieruimtes of industriehallen. Zo houdt u de processen vanuit een centraal punt in het oog en kunt u zich tegelijkertijd op uw kerncompetenties concentreren. En als het er eens luidruchtig aan toe gaat, doet u gewoon de deur dicht.
Er zijn 22 artikelen gevonden
| | |
Systeemscheidingswand
dicht wandelement
Excl. BTW 108,90
Systeemscheidingswand
glaswandelement, enkel glas
Excl. BTW vanaf 218,50
Excl. BTW 1.145,-
Systeemscheidingswand
glaswandelement, dubbel glas
Excl. BTW vanaf 296,50
Excl. BTW vanaf 3.140,-
Excl. BTW vanaf 3.865,-
Excl. BTW vanaf 4.590,-
Excl. BTW vanaf 2.960,-
Excl. BTW vanaf 3.745,-
Excl. BTW vanaf 4.530,-
Universeel depot
4-zijdig gesloten, met deuren
Excl. BTW 1.315,-
Universeel depot
3-zijdig gesloten, met deuren
Excl. BTW 1.045,-
Universeel depot
open versie
Excl. BTW 803,-
Excl. BTW vanaf 220,50
Scheidingswandsysteem, flexibel, wanddikte 82 mm
enkel deurelement, h x b = 2093 x 936 mm
Excl. BTW vanaf 828,-
Scheidingswandsysteem, flexibel, wanddikte 82 mm
element voor dubbele deur, hxb = 2093 x 1789 mm
Excl. BTW vanaf 1.490,-
Excl. BTW vanaf 3.490,-
Aankoopadvies voor categorie Systeemkantoren
Er zijn 22 artikelen gevonden
Producten vergelijken