Prikborden

Prikborden zijn praktisch en geschikt voor dagelijks gebruik: ze zijn de perfecte plek voor notities, ideeën, werkplannen ... en alles wat u nog meer kunt bedenken. Koop nu een prikbord bij kaiserkraft, we bieden diverse prikborden van verschillende maten, van grote tot kleine prikborden!

In de categorie Prikborden bieden wij u producten van de volgende merken aan: magnetoplan, MAUL, eurokraft basic, eurokraft pro, Chameleon.

Mijn filters
  Merk
  Producttype
  Duurzaamheid
  Hoogte [mm]
  Breedte [mm]
  Uitrusting
  Oppervlak
  Eigenschap
  Bordkleur
  Prijs incl. BTW
  Prijs Excl. BTW
  Relevant
  Aantal artikelen: 25

  Prikborden voor snelle en eenvoudige informatie  Prikborden voor analoge en snelle informatie: Vooral op de hectische werkdag, die de meeste kantoormedewerkers voor 90% achter hun pc doorbrengen, wordt het oog verfrist door analoge informatie op het prikbord. Bovendien hebben prikborden het kenmerkende voordeel dat ze snel en eenvoudig kunnen worden bijgewerkt! We bieden diverse prikborden aan, van zelfklevende prikborden, tot design prikborden, staande prikborden en prikborden van kurklinoleum.  • Houd uw medewerkers op de hoogte met prikborden: Speld bedrijfsnieuws, jobadvertenties en menu's op uw prikbord en alle medewerkers zijn in één oogopslag weer up-to-date!

  • Individuele werkplek dankzij prikborden: Notities, ideeën, boodschappenlijstjes of foto's, op het prikbord is er ruimte voor dit alles. Dit geeft u de mogelijkheid om werkgerelateerde informatie in één oogopslag overzichtelijk weer te geven.

  • Zorg ervoor dat u uw meeting van begin tot het einde kunt leiden met onze presentatieborden. Wanneer er iemand binnenkomt in uw bedrijf, kunt u hem altijd ontvangen met onze vitrinekasten. In deze kasten kunt u brochures hangen waarom uw bedrijf de beste is in heel de wereld. Naast onze whiteboards kunnen ook de brochurehouders staan die als introductie geldt voor de klanten in uw bedrijf.


  Prikborden: Toepassingstips


  Men schrijft niet direct op prikborden, maar u bevestigt hierop informatiedragers met een pin. Dus met punaises of een prikker. De prikbordoppervlakken zijn gemaakt van kurk, stof of vilt en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt de verschillende kleuren gebruiken als vormgevingselement voor uw presentaties of u kunt werken in overeenstemming met het design en de sfeer; bijvoorbeeld met het wandeffect: natuurgekleurde kurkpanelen van kurk zijn bijzonder geschikt tegen een witte achtergrond omdat dit de prikborden benadrukt, terwijl een wit prikbord op een witte muur de nadruk legt op het vastgepinde object.  Echte prikbord alternatieven!  Naast prikborden hebben wij een grote verscheidenheid aan presentatieschermen en borden die u ondersteunen bij uw presentatie. Wat dacht u van een whiteboard? Schrijf direct op het oppervlak met een whiteboardmarker. Na gebruik kunt u het bord gewoon met een droge spons schoonmaken en het bord is weer helder wit. Als u de voorkeur geeft aan papier als werkmedium, zijn flip-overs de juiste keuze. Bevestig gewoon een groot blok aan de klem op de flip-over en u bent klaar om met elke pen aan de slag te gaan. Projectiewanden worden gebruikt voor presentaties met beamers; wij bieden mobiele en vaste schermen in onze shop. In de categorie Presentatieschermen zijn mobiele schermen en borden verkrijgbaar; het verplaatsen van ruimte naar ruimte is geen probleem!  Naast prikborden andere nuttige producten voor uw presentatie  U bent altijd optimaal uitgerust met presentatiekoffers, want daarmee heeft u altijd alles bij de hand wat u nodig heeft voor een presentatie. U moet veel laten zien? De aanwijsstok is uittrekbaar. Wilt u iets op maat knippen? Schaar, pen en papier liggen al voor u klaar in uw koffer. Bovendien zijn er ook zelfklevende stippen en presentatiekaarten verkrijgbaar.


  In onze winkel vindt u ook whiteboardtoebehoren. Wij raden magneetjes aan omdat ze uiterst flexibel en eenvoudig aan te brengen en net zo snel te verwijderen zijn. U kunt de verschillende kleuren ook gebruiken om iets te accentueren of onderwerpen te categoriseren.  Wij helpen u graag verder met al uw vragen, neem contact met ons op!