Flip-over

In een vergaderruimte moet absoluut een flipo-ver staan, anders is het niet professioneel. Ontdek al onze flipcharts die vervaardigd zijn volgens een keurmark. Koop ook de bijpassende stiften en markeerders. U vindt bij ons de standaard flip-overs alsook de iets specialere flipovers. Deze zorgen altijd voor dat tikkeltje meer in een vergadering.

In de categorie Flip-over bieden wij u producten van de volgende merken aan: MAUL, magnetoplan, DURABLE.

Mijn filters
Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 28

Flip-over – alles duidelijk op papierAls u als presentator in staat bent om uw gedachten helder te formuleren en duidelijke conclusies te trekken, betekent dat nog niet dat uw publiek u kan volgen. Het beste is om te kiezen voor visuele ondersteuning. Dat hoeft in dit geval niet noodzakelijkerwijs met de computer, maar vertrouw gewoon op de bewezen ondersteuning van flip-overs. Hiervoor bestaat een eenvoudige reden.Waarom zijn flip-overs ideaal voor presentaties?Als het in uw presentatie niet alleen om resultaten maar ook om ontwikkelingen gaat, is de keuze voor pen en papier nog altijd de beste. Als u samen met andere deelnemers in de workshop productideeën wilt ontwikkelen, kunt u de voorstellen op de flip-over goed zichtbaar maken en met behulp van verschillende kleuren en stiften tussen de verschillende onderdelen verbindingen leggen of clusters vormen.


U kunt tegelijkertijd schrijven en spreken, hierdoor wordt het vergaren van ideeën een stuk levendiger, bovendien blijft het geschrevene zo langer hangen. Het zo ontstane beeld verdwijnt aansluitend niet in een digitale map, maar is goed zichtbaar op te hangen, op iedere plaats, op ieder moment.Om deze reden genieten flip-overs bij workshops ook de voorkeur boven whiteboards, die niet zo snel verplaatsbaar, mee te nemen of opnieuw in te delen zijn. Ook presentatiekaarten hebben in vergelijking met de flip-over een nadeel: ze moeten steeds opnieuw afzonderlijk worden vastgepind.Meer van deze professionele tips vindt u ook in ons Inkoophandboek Presenteren en in ons overzicht Presenteren.In welke afmetingen zijn de flip-overs verkrijgbaar?De meeste flip-overs in ons assortiment met een schrijfoppervlak van 680 x 970 mm zijn bijzonder geschikt voor workshops en seminars, waarbij het aantal deelnemers is te overzien. Als u in een kleine setting een bijzondere vorm van presenteren wilt benutten, hebben wij ook tafel-flip-overs in A4-formaat in de aanbieding.Voor overige vragen over de uitrusting en ons assortiment kunt u contact met ons opnemen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:LED-display | Maandplanners | Wandborden | Magnetische bandstroken | Wandvitrines | Vakantieplanners | MAUL planhouders | office akktiv folderhouders