+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Materiaal
Hoogte
Diepte
Constructie
Breedte
 

Verrijdbare stellingen

Ontdek onze verrijbare stellingen. Deze stellingen kunnen gebruikt worden om magazijnbakken of andere producten aan te hangen. Het meest handige is dat men deze stellingen kan verrijden en plaatsen waar u ze nodig heeft. Onze verrijdbare stellingen hebben als nu dat u meteen uw materiaal raadplegen kan.
Er zijn 26 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 26 artikelen gevonden

Verrijdbare stellingen voor meer flexibiliteit, ruimte en structuurAls u aan uw magazijn of werkplaats denkt, zou u daar graag meer opslagcapaciteit hebben? Dan moet u onze verrijdbare stellingen goed bekijken. De verrijdbare stellingen met magazijnbakken bieden plaats aan alles wat u nodig heeft om te werken. Vooral kleine onderdelen kunnen optimaal en in grote aantallen worden opgeborgen. Dit zorgt voor nog meer orde in het systeem en geeft u meer flexibiliteit in het gebruik van de ruimte. Zo heeft u alles binnen handbereik en weet u precies waar wat thuishoort. Bovendien zijn verrijdbare stellingen eenvoudig te bedienen en vragen ze weinig onderhoud. Dit zijn de belangrijkste redenen voor de aanschaf van verrijdbare stellingen voor kleine onderdelen.Waar worden verrijdbare stellingen gebruikt?Verrijdbare stellingen met magazijnbakken zijn bijzonder geschikt voor montage en opslag, order-verzamelen of als presentatiewagen bij de verkoop. Ambachtslieden, magazijnmedewerkers en klanten kunnen dankzij de overzichtelijke indeling snel de materialen vinden die ze nodig hebben.Waar moet u rekening mee houden bij het selecteren van verrijdbare stellingen?Afhankelijk van wat u wilt opslaan, kunt u kiezen uit verrijdbare stellingen van aluminium, polypropyleen of staal. Verrijdbare stellingen van aluminium zijn bijvoorbeeld bijzonder stootvast en roesten niet. Ook het materiaal van de magazijnbakken moet dienovereenkomstig worden gekozen. Polyethyleen is meestal geschikt voor gebruik in gebieden met gevaarlijke stoffen zoals olie of zuur. Als u niet zeker weet of een verrijdbare stelling geschikt is voor de werkomgeving in uw bedrijf, informeer het dan gewoon bij ons.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Roosters | Trapladders | Aluminium ladders | Onderdelenbakjes | Draadkorven | Aluminium kisten | STEMO-stellingen voor bakken | hofe inhaakstellingen

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken