Bandenstellingen

Robuust, duurzaam, gespecialiseerd: Bandenstellingen bieden moeiteloos plaats aan speciale goederen. Of het nu gaat om banden, vaten of kleine containers - ze worden veilig opgeslagen in bandenstellingen, schuine rekken en andere werkplaatsrekken. Ontdek de selectie in de online shop van kaiserkraft!

In de categorie Bandenstellingen bieden wij u producten van de volgende merken aan: hofe, eurokraft pro.

Mijn filters
  Merk
  Producttype
  Duurzaamheid
  Hoogte [mm]
  Breedte [mm]
  Diepte [mm]
  Vakdraagvermogen
  Stellingtype
  Materiaal
  Prijs incl. BTW
  Prijs Excl. BTW
  Relevant
  Aantal artikelen: 17

  Bandenstellingen voldoen aan speciale eisen  Goederen zoals banden of vaten hebben speciale opslagvereisten. Ze vereisen speciale afmetingen en eigenschappen die ze nog veiliger maken. Bandenstellingen en werkplaatsrekken voldoen aan strenge specificaties voor het hanteren van gevaarlijke stoffen.  Welke soorten bandenstellingen zijn er?  Bandenrekken zijn de doordachte oplossing voor garages, autowerkplaatsen en garages. Op de speciale rekken kun je autobanden en velgen voorzichtig, overzichtelijk en veilig opslaan. Wiebelende stapels banden behoren nu tot het verleden. Je hebt de keuze uit verschillende werkplaatsrekken, die je naar wens en afhankelijk van het model kunt uitbreiden.


  Er zijn zowel enkelzijdige als dubbelzijdige rekken voor autobanden. Als je een groot aantal banden wilt opslaan, zijn bandenstellingen de juiste keuze. Andere materialen, zoals auto-onderdelen, kunnen daarentegen overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk worden opgeslagen op schuine rekken.  Bandenstelling voor het hanteren van gevaarlijke stoffen  Lade- en bandenstellingen zijn essentieel voor de veilige opslag van gevaarlijke stoffen. Traystellingen voorkomen dat lekkende vloeistoffen de omgeving verontreinigen. Stellingen voor vaten of kleine containers voldoen daarentegen aan speciale vereisten op het gebied van arbeidsveiligheid. Ze zijn goedgekeurd voor ontvlambare vloeistoffen in GHS-categorie 1 tot 3 of voor vloeistoffen die gevaarlijk zijn voor water in GHS-categorie 1 tot 4.


  Vaten, tanks en tonnen die zijn goedgekeurd voor de opslag van gevaarlijke vloeistoffen in rekken, moeten extra worden beveiligd. Vatenrekken hebben daarom speciale rekken die individuele vaten rechtop of horizontaal houden. Tegelijkertijd maken ze het mogelijk om de vloeistoffen veilig uit het vat te verwijderen. Of het nu gaat om decanteren of opslag - eventueel ontsnappende vloeistoffen kunnen worden opgevangen met behulp van opvangbakken. Deze zijn vaak al inbegrepen bij de vatenrekken. Je kunt ze echter ook apart bestellen.  Bandenstellingen kopen  Of je nu op zoek bent naar schuine legborden, vatenrekken of bandenrekken - in ons assortiment vind je het juiste model voor jouw bedrijf. Twijfelt u over uw keuze of bent u op zoek naar geschikte accessoires zoals lekkage noodkits? Ons vriendelijke serviceteam helpt u graag persoonlijk verder. Neem gewoon even contact met ons op.  Misschien ben je ook geïnteresseerd in deze producten:  Vakkenkasten | Palletstellingen | Magazijnrekken | Legbordstellingen | Telescoopframes | eurokraft pro platenstellingen | eurokraft pro draagarmstellingen