+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Aantal etages
Breedte
Capaciteit vaten
Diepte
Eigenschap
Hoogte
Keurmerk
Materiaal
Stellinghoogte
Stellingtype
 

Bandenstellingen

Op zoek naar goede bandenstellingen? Deze type stellingen vindt u bij ons. Onze bandenstellingen zijn uitgerust met een uitstekende kwaliteit. Kwalitatieve stellingen of sterke bandenstellingen kunt u eenvoudig hier vinden voor uw magazijn. Wij hebben alle soorten bandenstellingen.
Er zijn 17 artikelen gevonden
| | |
Topprijs
Stelling voor vaten en kleine emballages
b x d x h = 910 x 790 x 780 mm
Excl. BTW
vanaf 285,-
Excl. BTW
vanaf 94,90
Excl. BTW
vanaf 239,-
Stelling voor vaten en kleine emballages
b x d x h = 1310 x 800 x 780 mm
Excl. BTW
vanaf 329,-
Excl. BTW
vanaf 569,-
Excl. BTW
vanaf 389,-
Vatenstelling-stapelframe
voor 1 x 200 l vat
Excl. BTW
389,-
Bandenstelling
stellinghoogte 2000 mm
Excl. BTW
vanaf 79,90
Bandenstelling
stellinghoogte 2500 mm
Excl. BTW
vanaf 104,90
Bandenstelling
stellinghoogte 3000 mm
Excl. BTW
vanaf 135,-
Bakkenstelling
stellinghoogte 2000 mm, bakbreedte 1000 mm
Excl. BTW
vanaf 399,-
Bakkenstelling
stellinghoogte 2500 mm, bakbreedte 1300 mm
Excl. BTW
vanaf 519,-
Vatenstelling-stapelframe
voor 2 x 200 l vat
Excl. BTW
499,-
Vatenstelling-stapelframe
voor 3 vaten à 60 l
Excl. BTW
549,-
Excl. BTW
vanaf 639,-
Bakkenstelling
stellinghoogte 2000 mm, bakbreedte 1300 mm
Excl. BTW
vanaf 439,-
Bakkenstelling
stellinghoogte 2500 mm, bakbreedte 1000 mm
Excl. BTW
vanaf 479,-
Er zijn 17 artikelen gevonden

Stellingen voor speciale goederen en bandenstellingen: Geen gedoe!Niet alle goederen zijn zo gemakkelijk op te slaan en te sorteren als kratten of pallets. Sommige producten vereisen een plus aan veiligheid en een speciale basisconstructie voor zeer speciale afmetingen en eigenschappen. Onze stellingen voor speciale goederen voldoen aan strenge eisen voor de omgang met gevaarlijke stoffen en lossen veel opslagproblemen zonder problemen op – bijvoorbeeld het bandenprobleem.Welke stellingen zijn er voor speciale goederen?Bandenstellingen vormen de doordachte oplossing voor vakgarages, autoschadeherstelbedrijven en autogarages. Op de speciale stellingen kunt u autobanden en velgen op een manier opbergen die overzichtelijk, vriendelijk en vooral veilig is voor het materiaal. Wiebelige bandenstapels behoren nu tot het verleden. U heeft de keuze uit verschillende versies die u naar wens en model kunt uitbreiden.Deze bandenstellingen maken deel uit van nog meer stellingsystemen die wij kunnen aanbieden. Draagarmrekken, inhaakstellingen of magazijnstellingenOok vindt u hier diverse opvangbak- en vatenstellingen die onmisbaar zijn voor de veilige opslag van gevaarlijke stoffen in stellingen. Opvangbakstellingen voorkomen incidenten en verontreiniging door lekkende vloeistoffen. Vaten- of stellingen voor kleine emballages voldoen aan de speciale eisen van arbeidsveiligheid die voor beide opslagvarianten verkrijgbaar zijn.Waaraan moeten stellingen voldoen voor de opslag van gevaarlijke stoffen?Tanks, containers en vaten die zijn goedgekeurd voor de opslag van gevaarlijke vloeistoffen in stellingen, moeten dienovereenkomstig worden vastgezet. Er zijn stellingen met speciale onderstellen die individuele vaten staand of liggend opnemen en tegelijkertijd het verwijderen van vloeistoffen uit het vat veiliger maken.Het is ook van essentieel belang dat er geschikte opvangbakken aanwezig zijn, waarin eventuele ontsnappende vloeistoffen tijdens het overhevelen of tijdens de opslag moeten worden opgevangen. Deze zijn reeds bij de levering van de betreffende stelling inbegrepen of kunnen passend bij de afmetingen van de stelling apart bij ons worden besteld.De meeste van onze stellingen voor speciale goederen kunnen worden gekozen als uitvoering voor vaten of kleine emballages. De uitvoering voor kleine emballages beschikt over een voorgeschreven rooster om er de vaten op te zetten. Natuurlijk zijn alle kleine emballage- en vatenstellingen gemaakt van veilig materiaal. Ze zijn getest en goedgekeurd voor brandbare vloeistoffen van de GHS-categorieën 1 tot 3 of voor waterverontreinigende vloeistoffen van de GHS-categorieën 1 tot 4. Meer gedetailleerde informatie vindt u op de betreffende productpagina.Ook vindt u bij ons verdere aanbiedingen voor lekkagebeheer en de veilige omgang met gevaarlijke stoffen. Aarzel niet om ons uw vragen persoonlijk te stellen.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken