Aanrijdbeveiliging

Neem zeker eens een kijkje op onze website en ontdek welke aanrijdbeveiliging, hoekbescherming of paalbescherming er absoluut noodzakelijk is in uw bedrijf. Wij hebben deze aanrijbeveiligingen in verschillende maten en kleuren. Wilt u uw magazijn compleet laten inrichten en weet u niet meteen welke aanrijdbeveiliging er goed is voor uw magazijn of werkplaats? Dan bent u bij ons aan het goede adres. 

Hieronder vindt u onze verschillende keuzes voor op uw terrein: 

Beschermbeugels

Ontdek hier al onze beschermbeugels, hoekbescherming en beschermwanden

Beschermpalen

Ontdek hier al onze beschermpalen, afzetpalen of verkeerszuilen.

Markeringen

Ontdek hier onze grondmarkeringen, markeerverf of handmarkeerapparaten

Opzoek naar goede en veilige beschermbeugels en aanrijdbeveiliging? Bekijk dan zeker eens ons assortiment. Bij ons vindt u alle beschermbeugels en hoekbeschermingen die u nodig heeft in uw bedrijf. Geel/zwarte beschermpalen of rood/witte aanrijdbeveiliging, alles is onmisbaar op uw bedrijf waar een opslagplaats of een magazijn is. Aanrijbeveiligingen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maar welke is de juiste? Laten we beginnen met de basisuitrusting. Aanrijbeveiligingshoeken voor stellinghoeken vormen een belangrijk onderdeel van magazijninrichtingen. Tenslotte is de bescherming van vaste stellingen op plaatsen met vrij rond rijdende heftrucks wettelijk verplicht – in geel-zwart en met een minimale hoogte van 30 cm. De ideale aanvulling hierop vormen plankensets voor de bescherming van stellingen.

Afzettingen en markeringen zijn ervoor om ongelukken te voorkomen. Ook aanrijbeveiligingen in de kleurencombinatie zwart-geel vervullen een waarschuwingsfunctie. Bovendien beperken ze de schade als alle waarschuwingen tevergeefs waren. Een aanrijbeveiliging van staal en met voetplaat voor keilboutbevestiging is zelfs bestand tegen botsingen met zware heftrucks. Aanrijbeveiligingen van VINK LISSE voor buitengebruik zijn gemaakt van thermisch verzinkt en gepoedercoat staal voor een lange levensduur onder alle weersomstandigheden

XXL-Beschermbeugel DM 108mm

Robuust en zwaarbelastbaar. Beveiligen van belangrijke en kwetsbare inrichtingen. Voor het afscheiden van verschillende zones.Voor boutbevestiging, voetplaten 200 x 140 mm. Vanaf een breedte van 1000 mm met zwarte strepen.

Vanaf € 349

Aanrijdbeveiliging voor stellingen

Voor vaste stellingen in combinatie met interne transportmiddelen zijn aanrijbeveiligingen absoluut verplicht. Van staal, materiaaldikte 6 mm. Met zwart/gele gevarenmarkering.

Vanaf € 67,90

Set stellinbeschermbalken

voor dubbele stelling, uitschuifbaar 1700 – 2100 mm Voor binnen- en buitentoepassing Optimale bescherming van stellingen en palletstellingen tegen schade door aanrijding van rangeer- en heftruckverkeer e.d.

Vanaf € 699,-

Een goede hoekbescherming zorgt voor meer veiligheid van uw infrastructuur. Zet uw magazijn vol met beschermpalen, kunststof palen, beschermbeugels, enz. en zorg op deze manier voor voldoende aanrijdbeveiliging in uw firma.

 

Afzetpalen en beschermpalen voor binnen en buiten. 

 

Wilt u gevaarlijke plekken beveiligen, verkeersroutes afsluiten of voorkomen dat onbevoegden uw parkeerplaats in beslag neme? Afzetpalen van VINKLISSE zijn ideaal om grenzen af te bakenen – permanent of tijdelijk. Met verwijderbare, kantelbare of neerlaatbare palen blijft u flexibel. Met de fraaie en stijlvolle afzetpalen blijft de representatieve uitsltraling van openbare ruimtes behouden. 

 

WAT VOOR DOEL HEBBEN AFZETPALEN?

De centrale functie van afzetpalen zit al in de naam. Of het nu in magazijnruimten, buitenfaciliteiten of ondergrondse parkeergarages is, ze dienen vooral om veiligheid te bieden en om privéterrein te scheiden van openbare ruimtes.

Om ze goed op te laten vallen, worden afzetpalen in waarschuwingskleuren geschilderd. Het volgende is van toepassing: rood-wit voor tijdelijk en geel-zwart voor permanente afzettingen. Bij ons zijn afzetpalen in beide kleurcombinaties en verschillende afmetingen verkrijgbaar. U wilt voetgangersgebieden op een visueel aantrekkelijke manier beschermen tegen het verkeer? Onze RVS-afzetpalen en city-beschermpalen passen met hun stijlvolle en ingetogen ontwerp naadloos in aantrekkelijke buitenruimtes.

Afzetpaal, DM 76mm, wit/rood

Premiumkwaliteit Thermisch verzinkt volgens DIN EN ISO 1461 Witte poedercoating met rode reflecterende strepen Uitneembaar met profielcilinderslot inclusief 3 sleutels en bodemhuls

€ 185,-

FLEXIBELE AFZETPAAL

Ideaal voor het beveiligen van parkeerplaatsen, terreinvoorzieningen en verkeerswegen. Deze paal is met reflecterende strepen.Richt zichzelf op - minimaliseert schade aan voertuigen.

Vanaf €79,80

afzetpaal van staalbuis, flexibel

Ø 76 mm, voor keilboutbevestiging Van staalbuis Ideaal in kleine ruimtes resp. opslagruimtes Gering risico voor schade aan het voertuig Flexibel tot 30° – zelfoprichtend

€ 199,-

Ontdek onze lijnentrekkers of markeringsverf waarmee u alles kan markeren. Van magazijn tot en met werkplaats. Koop hier uw markeerspray of markeerverf en zorg ervoor dat alle belangrijke en gevraalijke plaatsen gemarkeerd zijn op uw bedrijf. Met onze verfmarkeerset, kunt u alles in een oogwenk markeren.

 

MARKEERVERF EN MARKERINGSSPRAY – GEEN KUNST, MAAR EEN HOGE BEVEILIGING!

 

Je hoeft geen tweede Picasso of Van Gogh te zijn om met kleur voor een blijvende indruk te zorgen. Tenminste als het gaat om de procesveiligheid en oriëntatie in uw bedrijf. Dan zijn al een paar, goed geplaatste streken voldoende om mensen, machines en transportmiddelen veilig en duidelijk te begeleiden. Dat kan met bijvoorbeeld markeringssprays van KAISER+KRAFT. Wij vertellen u graag wat belangrijk is.

WELKE MARKERINGSVERF OF MARKERINGSSPRAYS ZIJN GESCHIKT VOOR WELKE PLAATS?

 

De mens heeft geleerd om op bepaalde kleuren op een bepaalde manier te reageren. Dat is precies wat u in uw bedrijf kunt gebruiken. Kleurlijnen zijn niet alleen een langetermijnoplossing voor de vloer van de hal of buitenruimten, ze besparen ook veel ruimte en verminderen de noodzaak voor het plaatsen van borden, wegwijzers of afzettingen.

Overigens geeft de Werkplaatsverordening § 17 nauwkeuriger aan wat in welke vormen in welke mate moet worden aangegeven.

Elke rode lijn en bijbehorend gearceerd gebied heeft slechts één betekenis voor de kijker: Halt, stop, tot hier en niet verder! Gele markeerinkt heeft zich bijvoorbeeld in het magazijn bewezen, omdat deze een hoog contrasterend effect heeft en ook bewustheid versterkt. Daarom zijn gele lijnen de beste keuze voor voetgangers- en rijweggrenzen, stelling- en machineposities of gebiedsmarkeringen.

Wit is de nuance van het wegverkeer en wordt daarom in het bijzonder in de buitenruimte gebruikt, of ter identificatie van fabrieksgebouwen of bezoekerszones. Als u andere zones wilt markeren, oude markeringen wilt afdekken of een andere contrastverhouding nodig heeft, kunnen wij u hier ook verder helpen.

Verfmarkeerset met wagen

markeerwagen BASIC Eenvoudig gebruik – lichte werkwijze Robuuste, stalen uitvoering met poedercoating Onderhoudsvrije constructie Functionele markeerwagen met een zeer rustige loop voor een exacte lijn. Grote rubberbanden op twee onafhankelijke assen. Richtstang voor rechte lijnen.

€ 165,-

Verfmarkeerset met wagen

markeerapparaat, 2 verfspuitbussen, slagkoord, markeerkrijt Verfwisseling mogelijk zonder reinigen Verschillende streepbreedtes – traploos in te stellen Bestaande uit een markeerapparaat voor streepbreedte 50 – 75 mm, twee verfspuitbussen, slagkoord en markeerkrijt.

€ 215,-

Markeerverf, inhoud 600 ml

VE = 6 flacons Met hoog kleurpigment Weerbestendig en zeer slijtvast Hecht ook op oneffen oppervlakken Snel drogend – ca. 30 minuten Geoptimaliseerde spuitnippel voor betere streepkwaliteit. De grijze en zwarte verf wordt gebruikt om de overbodige markeringen af te dekken

€ 109,-