Stalen kasten

Schuifdeurkasten, roldeurkasten, dossierkasten, kasten met zichtvenster of zonder, kasten voor laboratorium, werkplaats en kantoor – bedrijfskasten: wij hebben ze allemaal. Naar wens kunt u intelligente sluitsystemen, inwendige kluizen en kastindelingen meebestellen.

Kasten – ordehandhavers en veiligheidsexpertsStel u eens een wereld op het werk voor zonder kasten. Al uw documenten liggen op stapels door uw hele kantoor heen. En elke keer als u een bepaald stuk gereedschap nodig heeft, moet u uw hele magazijn doorzoeken. Dat lijkt u niet ideaal? Ons ook niet. Daarom biedt KAISER+KRAFT u een grote keuze aan kasten voor kantoor, werkplaats en andere ruimten in uw bedrijf aan. Op deze manier heeft u geen last van stapels en hoeft u niet lang te zoeken, vooral als u kiest voor de juiste oplossing.Van bureaukast tot kledingkast – soepele werkprocessen met de juiste kastenNatuurlijk bestaat de mogelijkheid om gewoon alles in dezelfde kast te bewaren: afleveringsbewijzen, schroeven en de eigen werkkleding. Maar zeg eens eerlijk: veel meer dan opstapelen is dat ook niet.U kunt beter verschillende kasten met elkaar combineren die passen bij het desbetreffende takenpakket:  • Kantoormeubelen van Mauser of andere gerenommeerde fabrikanten zijn ideaal om ordners en kantoormaterialen plaatsbesparend op te bergen.

  • In een dokterspraktijk of advocatenkantoor heeft u dankzij de hangmappenkasten en kaartsysteemkasten belangrijke documenten direct bij de hand.

  • Met magazijnkasten houdt u overzicht over kleine onderdelen.

  • Gereedschapskasten besparen u het zoeken naar een hamer, tang en meer.

  • Tekeningen in een groot formaat, afbeeldingen en ontwerpen vinden een fijn plekje in tekeningkasten en behouden daarbij hun oorspronkelijke vorm.


Nu heeft u de juiste kasten voor uw kleine bedrijfsbenodigdheden, maar waar moet het heen met tassen, werkkleding en portemonnee? Kledingkasten van Wolf, QUIPO, EUROKRAFT of LISTA lossen het probleem op elegante wijze op. U kunt daarbij kiezen tussen kleine lockers en garderobekasten, eenvoudige modellen of kasten met voeten, zitbank, cilinderslot, zichtvenster… Richt uw sociale ruimten zo in, dat uw medewerkers al op hun gemak zijn bij het omkleden.Dubbele veiligheid dankzij opslagkasten voor gevaarlijke stoffenMoet u voorwerpen in uw magazijn of laboratorium opslaan die niet zo onschuldig zijn als een paar orders? Maak dan gebruik van opslagkasten voor gevaarlijke stoffen van merken als EUROKRAFT, QUIPO of asecos. Vervaardigd uit sterke materialen en met uitrustingskenmerken als opvanglegborden en ventilatievoorzieningen zorgen deze voor dubbele veiligheid: Ze voorkomen dat brandbare, giftige of etsende stoffen vrijkomen en garanderen, dat u voldoet aan de wettelijke bepalingen voor het opslaan van gevaarlijke stoffen.Weet u niet zeker, welke kast de juiste is voor uw situatie? Neem contact met ons op. Wij helpen u om het boven op elkaar stapelen overbodig te maken.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Transportkoffers | Hoge kasten | Ladeblokken | Aluminium boxen | Telescooprails | Kluizen | EUROKRAFT garderobekasten | QUIPO garderobekasten