Vuilvangmatten

Vuilvangmatten absorberen vuil en vocht. Zo zorgen ze voor een schone en droge ingang in uw bedrijf – en verminderen ze het risico op uitglijden. Van vuilvangmatten voor gebruik binnenshuis tot schoonloopmatten voor bedrijven en industrie: bij KAISER+KRAFT vindt u zeker een geschikt model – browse nu!

In de categorie Vuilvangmatten bieden wij u producten van de volgende merken aan: NOTRAX.

Merk
Producttype
Breedte [mm]
385
385
2000
2000
-
Relevant
Aantal artikelen: 106

Vuilvangmatten: minder risico op uitglijden en binnendringen van vuilKantoren en openbare en industriële voorzieningen hebben vaak te maken met druk verkeer. Vuilvangmatten voorkomen dat vuil en vocht het risico op uitglijden binnenshuis verhogen. Dit komt doordat vuilvangmatten natte en vuile schoenzolen reinigen en zo het binnendringen van vuil verminderen. Wij laten u zien welke soorten vuilvangmatten er zijn en van welke materialen ze zijn gemaakt.Soorten en materialen van schoonloopmattenOf het nu op het buitenterrein, in de foyer of in de verkoopruimte is: vuilvangmatten absorberen vuil en vocht. Op die manier bieden ze meer veiligheid en verminderen ze de schoonmaakkosten. Schoonloopmatten met antislipbekleding zijn bijzonder praktisch omdat ze niet wegglijden. Modellen van antistatische polypropyleenvezels of naaldviltmatten met een borstelfunctie reinigen zelfs sterk vervuilde schoenzolen doeltreffend.Geperforeerde vuilvangmatten van rubber of lichtechte varianten van PVC zijn daarentegen bijzonder weerbestendig. Sommige tapijtmatten zijn zelfs wasbaar tot 60 °C en drogerbestendig – voor een gemakkelijke en hygiënische reiniging. Bovendien zijn vuilvanglopers verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u schoonloopmatten kiezen die passen bij de inrichting van uw bedrijf.Vuilvangmatten voor diverse gebruiksplaatsenAfhankelijk van waar u de vuilvangloper wilt gebruiken, worden verschillende modellen aanbevolen. Zo zijn bijvoorbeeld modellen van Decalon®-vezels geschikt als vuilvangmatten voor binnen. Een stevige rubberen rug zorgt er ook voor dat de schoonloopmat niet wegglijdt. Voor verzonken matframes is een kokosmat met zijn duurzame natuurlijke vezels een geschikte keuze als efficiënte schoenenwisser.Voor gebruik buitenshuis daarentegen worden ringmatten van antisliprubber aanbevolen. Ze zijn weerbestendig en kunnen tegen regen en zelfs sneeuw. Ook weerbestendige en UV-bestendige schoonloopmatten van PVC zijn geschikt. Vuilvangmatten voor de industrie vormen een barrière voor voertuigen en verminderen de hoeveelheid vuil die in magazijnen en dergelijke terechtkomt. KAISER+KRAFT biedt bijzonder slijtvaste modellen.Bent u op zoek naar iets speciaals of wilt u ondersteuning bij het maken van een keuze? Neem dan contact met ons op. Ons serviceteam helpt u graag verder.
Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Wandasbakken | Vloerreiniging | Kledingkasten | Infostandaards | Verbandkoffers | EUROKRAFTpro-kapstokken