Vatpompen

Ontdek onze vatpompen. Deze pompen zijn noodzakelijk om chemicaliën uit een vat te pompen. Onzevatpompen kunnen alle hoeveelheden en chemicaliën aan. U kan deze pompen elektrisch aangedreven keizen of manueel. U kan het debiet van deze vatpompen kiezen. Bekijk daarom zeker al onze vatpompen die we hiervoor ter beschikking hebben.

In de categorie Vatpompen bieden wij u producten van de volgende merken aan: Lutz, Jessberger, PRESSOL, CEMO, EUROKRAFTbasic.

Merk
Producttype
Voor vloeistofmedium
Relevant
Aantal artikelen: 179

Pompen – elektrisch, door perslucht aangedreven en met de hand bediendAls je een vat snel en volledig leeg wilt maken, kiep je het leeg. In theorie dan. In de praktijk is deze methode meestal niet toegestaan of aanbevolen. Als de vloeistof in het vat gevaarlijk is voor mens en milieu, zijn pompen van KAISER+KRAFT het betere alternatief. Hiermee is het vullen van jerrycans, vaten of tankcontainers niet alleen veilig, maar ook gemakkelijk.Waar pompen voor nodig zijnSommige stoffen en mengsels vormen zelfs in kleine hoeveelheden een risico voor het milieu, daarom schrijft de wetgever opslag voor in geschikte opslagcontainers voor gevaarlijke stoffen en borging door het plaatsen van opvangbakken. Er gelden ook strenge eisen aan het vullen en overhevelen. Onze pompen voldoen aan alle huidige veiligheidsnormen en voorkomen op betrouwbare wijze dat er een druppel naast valt. Voorwaarde is wel dat u de juiste pomp kiest. We helpen u hiermee graag.Bekijk zeker ook onze absorptiedoeken en opvangbakken. De meeste vaten worden opgeslagen in onze opslag depot voor gevaarlijke stoffen . In hetzelfde rijtje hoort dan ook weer onze veiligheidskannen en onze veiligheidskasten.

Hoe u de juiste pomp vindtDenkt u bij het woord ’pompen’ aan werk waarbij u bezweet raakt? U kunt deze gedachte vaarwel zeggen. Onze elektrische pompsets hoeft u alleen maar aan te sluiten en met één druk op de knop te starten. De rest gaat bijna vanzelf. U hoeft niet eens lang te wachten. Hiervoor zorgen hoeveelheden van 80 liter en meer per minuut. Dat is net zo comfortabel als het klinkt.Het is belangrijk dat de pomp is ontworpen voor de vloeistof die moet worden getransporteerd. In onze shop vindt u pompen voor:


  • Chemicaliën, zuren en logen

  • Diesel en stookolie

  • Vloeibare logen, natriumhydroxide, kaliumhydroxide, ammoniakwater, mierenzuur, azijnzuur

  • Vloeibare olie en diesel

  • Vloeistoffen op waterbasis, smeermiddelen en minerale oliën


Met de filterfunctie in onze onlineshop beperkt u het zoeken. Hetzelfde geldt voor de uitvoering van de pomp. Tenslotte moet deze in de bak passen.

Dat is waarom je bij pompen onderscheid maakt tussen
  • pompen voor kleine emballages,

  • vatpompen en

  • pompen voor opslagcontainers.


Voor kleine emballages en incidenteel gebruik kunt u handpompen inzetten. Deze zijn ook verkrijgbaar bij KAISER+KRAFT evenals vloeistofmeters voor nauwkeurig overhevelen. Lees ons inkoophandboek voor meer ''Informatie over het correct en veilig overhevelen met handpompen''.Deze eigenschappen zijn nog meer belangrijkAls u geschikte pompen heeft gevonden die geschikt zijn voor de desbetreffende bak en de vloeistof, kijk dan ook naar de details, bijvoorbeeld de dompeldiepte. Deze is altijd afgestemd op de bak (kleine emballage, vat, opslagcontainer) en moet iets groter zijn dan de bak zelf, die u wilt leegmaken. Bovendien verschillen onze pompen van elkaar qua prestaties en stroomsnelheid. Als u vloeistoffen met een hoge dichtheid en viscositeit overhevelt, is een pomp met hoge prestaties de moeite waard.Weet u het niet zeker? Informeer ernaar. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte pomp. Dit geldt ook voor andere toebehoren voor het omgaan met gevaarlijke stoffen zoals tanks en opslagcontainers voor een veilige opslag, transportbakken en toebehoren voor het hanteren van vaten.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Reinigingsmachines | Kunststof opvangbakken | Oliepompen | Wijdhalsvaten | IBC-containers | Oogdouches | Justrite opvangbakken | CEMO opvangbakken