Werkjassen

Werkjassen zijn gewoon een onderdeel van werkkleding zoals alle andere? Verre van dat. Wanneer u voor het eerst in een professioneel model glijdt, ziet u meteen wat we bedoelen. Probeer nu werkjassen uit voor de winter, de herfst en alle seizoenen in handel en industrie in onze shop!

In de categorie Werkjassen bieden wij u producten van de volgende merken aan: Leipold+Döhle, JUTEC.

Merk
Producttype
Duurzaamheid

Werkjassen: laat het weer je niet tegenhouden om te werkenBij temperaturen onder nul, regen of wind: de helden van alledag moeten altijd aan het werk. Met werkjassen voor de winter, in signaalkleuren of als warmte- en windbescherming bent u goed voorbereid op alle temperaturen. Waar moet u nog meer op letten? De perfecte pasvorm, natuurlijk!
Wat kenmerkt professionele werkjassen?Maximale prestaties met een hoog draagcomfort: werkjassen zijn een van de belangrijkste elementen van goede werkkleding, niet alleen buitenshuis. Of het nu gaat om lichtgewicht werkjassen, warme werkjassen voor heren voor de winter of softshell-werkjassen voor het tussenseizoen, let altijd op: • Winddichte, waterafstotende of hittebestendige materialen

 • Sterke en duurzame productie

 • Ademend draagcomfort

 • Versterkte naden en ritssluitingen

 • Optimale, comfortabele pasvorm

 • Veel zakken voor werkbenodigdheden

 • Eventueel reflectoren en/of signaalkleuren

 • Verwarmende details zoals duimgaten of voeringWelke werkjas past bij welk toepassingsgebied?Werkjassen in oranje, werkjassen in blauw, werkjassen in zwart of groen? De kleur is geen modebeslissing, maar een kwestie van veiligheid, zichtbaarheid en beroep: • Veiligheidsjassen in oranje zijn essentieel voor de zichtbaarheid buitenshuis – zowel in de wegenbouw als op het vliegveld of op elk ander terrein waar mensen en machines samenkomen.

 • Werkjassen in geel met reflecterende elementen dragen ook bij tot meer veiligheid, bijvoorbeeld voor reddingswerkers of ambachtslieden onder de grond.

 • Hittebeschermende jassen en vlamwerende jassen zijn cruciaal voor alle beroepen waarbij vuur het belangrijkste werkinstrument of gevaar is. Dit geldt zowel voor staalwerkers als voor lassers.

 • Softshell-werkjassen in blauw, groen of zwart zijn dagelijkse kost voor hoveniers en groenvoorzieners, bosbouwers of andere ambachtslieden die hun werk buiten willen doen met maximale bewegingsvrijheid. De juiste kleur hangt hier af van de professionele traditie en de huisstijl van het bedrijf.Worden werkjassen door de werkgever betaald?Als de werkjas deel uitmaakt van de wettelijk voorgeschreven arbeidsveiligheid, moet de werkgever de kosten dragen. Zelfs los van de wet is het de moeite waard om het via het bedrijf aan te schaffen: goed beschermde werknemers zijn minder vaak ziek en voelen zich beter op het werk.Als de kosten niet door de werkgever worden gedekt, kan de werkjas in de belastingaangifte worden opgevoerd. Dat geldt natuurlijk ook voor werkbroeken en nog meer voor werkschoenen, werkhandschoenen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen.Er is veel meer om rekening mee te houden als het gaat om veiligheid op het werk. Daarom hebben wij verschillende gidsen samengesteld:

Heeft u individuele vragen over de aanschaf van uw werkkleding en werkjassen, dan staan wij persoonlijk voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.