Producttype
Paalkleur
Paalafmetingen

Afzetpalen

Een goede hoekbescherming zorgt voor meer veiligheid van uw infrastructuur. Zet uw magazijn vol met beschermpalen, kunststof palen, beschermbeugels, enz. en zorg op deze manier voor voldoende aanrijdbeveiliging in uw firma.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 124
Toon:

Afzetpalen en beschermpalen voor binnen en buitenWilt u gevaarlijke plekken beveiligen, verkeersroutes afsluiten of voorkomen dat onbevoegden uw parkeerplaatsen in beslag nemen? Afzetpalen van KAISER+KRAFT zijn ideaal om grenzen af te bakenen – permanent of tijdelijk. Met verwijderbare, kantelbare of neerlaatbare palen blijft u flexibel. Met de fraaie en stijlvolle afzetpalen blijft de representatieve uitstraling van openbare ruimtes behouden.
Wat voor doel hebben afzetpalen?De centrale functie van afzetpalen zit al in de naam. Of het nu in magazijnruimten, buitenfaciliteiten of ondergrondse parkeergarages is, ze dienen vooral om veiligheid te bieden en om privéterrein te scheiden van openbare ruimtes.Om ze goed op te laten vallen, worden afzetpalen in waarschuwingskleuren geschilderd. Het volgende is van toepassing: rood-wit voor tijdelijk en geel-zwart voor permanente afzettingen. Bij ons zijn afzetpalen in beide kleurcombinaties en verschillende afmetingen verkrijgbaar. U wilt voetgangersgebieden op een visueel aantrekkelijke manier beschermen tegen het verkeer? Onze RVS-afzetpalen en city-beschermpalen passen met hun stijlvolle en ingetogen ontwerp naadloos in aantrekkelijke buitenruimtes.
Verwijderbare, kantelbare en neerlaatbare oplossingen – wat zijn de verschillen tussen afzetpalen?Soms is een paal die onder alle omstandigheden stevig op zijn plaats blijft de beste oplossing. In andere gevallen is flexibiliteit vereist, bijvoorbeeld in het geval van opritten, brandweerinritten of parkeerplaatsen. Verwijderbare afzetpalen zorgen ervoor dat iedereen die de juiste sleutel bezit vrije doorgang heeft. Gewoon ontgrendelen, de paal eruit trekken en opzij leggen.Het eruit trekken en dragen kunt u zichzelf besparen met kantelbare varianten. Ze klappen indien nodig neer en weer omhoog, vooropgesteld met de juiste sleutels. Neerlaatbare beschermpalen verdwijnen zelfs volledig in de grond, zonder struikelgevaar of verkeersbelemmeringen. Beide varianten hebben een bijkomend voordeel: doordat de paal stevig verankerd blijft, kan niemand hem verwijderen.Wilt u in garages de aandacht vestigen op versmallingen of lage plafondhoogtes? Onze beschermpalen voor plafond- en vloerbevestiging kunnen eenvoudig op ooghoogte worden bevestigd. Zo voorkomt u schade aan het voertuig als gevolg van onvoorzichtigheid.
Samenvatting: afzetpalen  • Vaste palen zijn ideaal voor permanente afzettingen.

  • Uitneembare palen zijn compleet te verwijderen door bevoegde personen.

  • Neerklapbare palen kunnen worden omgeklapt en blijven daarbij vast verankerd.

  • Neerlaatbare palen verdwijnen geheel in de grond.Welke voordelen bieden flexibele afzetpalen en beschermpalen?In krappe ruimtes gaat het al snel mis. Eenmaal te laat ingestuurd en het voertuig botst tegen de afzetpaal. U kunt met onze flexibele palen met geïntegreerde trekveer of geleidepennen de schade beperken. Ze geven een beetje mee als er tegenaan wordt gereden en richten zich daarna vanzelf weer op, vergelijkbaar met flexibele aanrijbeveiligsproducten. Als dat niet voldoende voor u is, raden we FlexPins aan. Hier kan men tegenaan rijden zonder dat er iets gebeurt. In geval van nood kan er ook overheen worden gereden, op deze manier heeft de brandweer of ambulance altijd doorgang.U weet niet zeker welke afzetpalen in uw geval de ideale oplossing zijn? Vraag het ons. Wij adviseren u graag over alle soorten afzettingen en markeringen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Papiervernietigers | Kiepwagens | Zuigers | Pedaalemmers | Afvalcontainers | Afvalzakhouders | QUIPO dranghekken | SHG beschermingsprofielen