NICOLA

Zowel duurzaamheid als een lange levensduur bij NICOLA
Nicola overtuigt door producten uit duurzame bosbouw met een lange levensduur. De robuuste Nicola meubelen van office akktiv geven uw kantoorruimtes een opgeruimd uiterlijk.

In de categorie NICOLA bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro.

Mijn filters
Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 13
De kantoormeubelserie Nicola met het teken voor verantwoordelijke bosbouw
Met de kantoormeubelserie Nicola bieden wij u bijzonder hoogwaardige en duurzame kantoormeubelen van het merk office akktiv, die naast individuele combineerbaarheid en klassieke kleuren ook punten scoren met het FSC-keurmerk. De meubels van Nicola zijn dus een duurzame aankoop. Dankzij de hoogwaardige afwerking hebben ze een lange levensduur en ze stammen ook nog uit een duurzame productie. Al deze eigenschappen zijn typisch voor kantoormeubelseries uit de VARIETY-groep. De kasten en stellingen zijn verkrijgbaar met drie of vijf ordnerhoogtes. De legborden zijn in hoogte verstelbaar, zodat de stellinginrichting aan individuele wensen kan worden aangepast. De kantoormeubelserie Nicola biedt zowel kasten met hoogwaardige glanzend metalen scharnieren als kast- en stellingelementen die door afneembare kunststof voetdoppen stapelbaar zijn. De kasten met vleugeldeuren van Nicola zijn desgewenst afsluitbaar. Ook de verrijdbare ladeblokken van de kantoormeubelserie Nicola kunnen met een centrale vergrendeling worden afgesloten. Terwijl de laden tot 80% uitschuifbaar zijn, kan de hangmappenlade volledig worden uitgeschoven. Met behulp van lade-indelingensets en scheidingsschotten bestaat de mogelijkheid nog meer orde in de verrijdbare ladeblokken te brengen. Stellingen, kasten en verrijdbare ladeblokken kunnen in dezelfde kleur worden besteld als de Nicola-bureautafels. U kunt kiezen tussen lichtgrijs en beukenhoutdecor.

Met de kantoormeubelserie Nicola heeft u altijd een opgeruimde bureautafel
Met de kantoormeubelserie Nicola wordt het kantoor opgeruimd. Niet alleen verrijdbare ladeblokken met benodigdhedenlade helpen u de werktafel schoon te houden, maar ook de functionaliteit van de bureautafel zelf. Als het werkvlak te klein geworden is, helpen verbindingsbladen en aanbouwtafels weer voldoende ruimte op het bureau te creëren. Ook een ruim aangebrachte horizontale kabelgoot en afneembare afdeklijsten zorgen voor extra verticale opbergruimte voor kabels in de tafelpoot en zorgen ervoor dat het bureau van Nicola er opgeruimd uitziet. Zo ligt er niets op het bureau wat u van uw werk afleidt. De kantoormeubelserie Nicola heeft in hoogte verstelbare bureautafels en bureautafels met vaste hoogte. Tafels, stellingen en kasten worden ongemonteerd geleverd, maar met een eenvoudige klik kunt u onze montageservice als extra dienst bestellen.