Dispensers voor hondenpoepzakjes

Voor schone groene ruimten: dispensers voor hondenpoepzakjes zijn een praktische aanvulling op uw buitenruimte. Ze bieden hondenbezitters de mogelijkheid om de uitwerpselen van hun huisdier op te vangen en ook direct af te voeren – want hondentoiletten combineren een hondenzakjesdispenser en afvalbak in één. Ontdek de selectie van modellen in de onlineshop van KAISER+KRAFT en zorg voor meer netheid!

In de categorie Dispensers voor hondenpoepzakjes bieden wij u producten van de volgende merken aan: VAR.

Dispensers voor hondenpoepzakjes: voor meer netheidOf het nu op groenzones, pleinen of straten is: hondenpoepzakjes zorgen voor meer netheid. Ze stellen baasjes in staat om de uitwerpselen van hun hond op de juiste manier te verwijderen – zelfs als ze het hondenzakje thuis zijn vergeten. Op die manier helpen hondenpoepzakjes om parken en dergelijke schoon te houden.Welke soorten dispensers voor hondenpoepzakjes zijn er?Bei KAISER+KRAFT kunt u dispensers voor hondenpoepzakjes in twee functionele basisuitvoeringen krijgen: als eenvoudige dispensers voor hondenzakjes en als hondentoilet.Een dispenser voor hondenpoepzakjes voor wand- of zuilmontage is geschikt als er al voldoende afvalbakken zijn in de ruimte waar hij moet worden geplaatst. Deze variant heeft weinig ruimte nodig en past dus goed in de omgeving.Een hondentoilet is bijzonder praktisch als alles-in-één-uitrusting: het bestaat uit een dispenser voor hondenpoepzakjes en een opvangbak voor gevulde hondenpoepzakjes. Dit systeem ondersteunt praktische verwijdering.Dispensers voor hondenpoepzakjes kopen: wat is belangrijk?Hondentoiletten moeten op een duidelijk zichtbare plaats in de buitenruimte worden geplaatst. Als u een park wilt uitrusten met dispensers voor hondenpoepzakjes, moeten deze worden geplaatst bij in- en uitgangen, kruisingen van paden en zeer drukke hondenrennen of hondenweides. Op die manier zijn ze goed zichtbaar en tegelijkertijd een vriendelijke herinnering en oproep tot meer netheid in de openbare ruimte.Wilt u advies bij het kiezen van een product of hebt u vragen over toebehoren of andere aanbiedingen voor schone groene ruimten? Neem dan contact met ons op – wij helpen u graag verder!
Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Vuilnistonnen | Zitbanken | Plantenbakken | Afvalzakken | Combi-asbakken