+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Uitvoering
Uitrusting
Toepassingsgebied
Producttype
Categorie
Beschermklasse
 

Adembescherming

Compromissen sluiten? Wat betreft hoofdbescherming, adembescherming, oogbescherming of gehoorbescherming is dat absoluut geen goed idee. In ons assortiment vindt u de juiste producten.
Er zijn 24 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 24 artikelen gevonden

Ogen open en oren gespitst! Onze producten voor adembescherming, oogbescherming, hoofdbescherming en gehoorbeschermingCompromissen zijn over het algemeen een goede zaak. Maar niet op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. En al helemaal niet wat betreft hoofdbescherming, adembescherming, oogbescherming en gehoorbescherming. Het gaat hier tenslotte om uw hoofd en zintuigen. En deze moeten u absolute topkwaliteit waard zijn. In ons assortiment vindt u daarom uitsluitend geselecteerde topproducten, waarop u absoluut kunt vertrouwen. Professionele bescherming, die ook onder de zwaarste omstandigheden kan worden gebruikt. Want of u nu schuurt, verft, last of lakt, bij het alledaagse werk liggen de mechanische, thermische en chemische gevaren voor hoofd, neus, ogen en oren overal op de loer. Daarom is het van belang dat u de juiste producten uitkiest. Dat kan bij ons!Zo vindt u de juiste adembescherming, oogbescherming of gehoorbeschermingOp het gebied van oogbescherming dient u de ogen open te houden, want op grond van het veelzijdige aanbod is het in deze categorie extra lastig om de juiste beschermingsmiddelen te vinden. Ruimzichtbril, overzetbril, veiligheidsbril? Welk type lens, welke pootlengte, welke coating? Vraag in geval van twijfel onze experts om raad, voordat u het verkeerde product bestelt. Dat geldt ook op het gebied van gehoorbescherming. Let hier met name op een goed draagcomfort en bepaal nauwkeurig hoe sterk het geluidsniveau op uw werkplek is. Basisregel: oordopjes zijn vooral geschikt bij constante geluidsbelasting, gehoorkappen zijn beter wanneer u heen en weer loopt. Zo behoudt u ook de rust als u het zeer druk heeft. Wat adembescherming betreft dient u in ieder geval op de compatibiliteit met de rest van uw beschermingsmiddelen te letten en ook hier moet de pasvorm perfect zijn – niemand kan tenslotte geconcentreerd werken als er storend en kriebelend beschermingsmateriaal dwars over het gezicht hangt.En als ons aanbod op het gebied van adembescherming, hoofdbescherming, oogbescherming en gehoorbescherming niet voldoende is, hebben wij ook bijpassende werkkleding, inclusief werkhandschoenen en veiligheidsschoenen in de aanbieding.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Wandasbakken | IBC-containers | Pedaalemmers | Afvalzakhouders | Vloermarkeringen | Parkeerplaatsmarkeringen | QUIPO dranghekken

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken