+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Baanbreedte
Bouwhoogte
Kogeldiameter
Lengte
Uitvoering
Verdeling
 

Kogeltafels

Leg uw transportgoed eens op de kogeltafel. Hier kunt u het controleren, voorzien van een etiket, draaien of omleiden. Stappen die met kogeltafels gewoon veel sneller van de hand gaan.
Er zijn 20 artikelen gevonden
| | |
Nieuw
Kogeltafel GREY
baanbreedte 400 mm, lengte 500 mm
Excl. BTW
vanaf 214,50
Nieuw
Kogeltafel GREY
baanbreedte 400 mm, lengte 1000 mm
Excl. BTW
vanaf 364,50
Nieuw
Kogeltafel GREY
baanbreedte 500 mm, lengte 500 mm
Excl. BTW
vanaf 253,50
Nieuw
Kogeltafel GREY
baanbreedte 500 mm, lengte 1000 mm
Excl. BTW
vanaf 446,-
Nieuw
Kogeltafel GREY
baanbreedte 600 mm, lengte 500 mm
Excl. BTW
vanaf 292,50
Nieuw
Kogeltafel GREY
baanbreedte 600 mm, lengte 1000 mm
Excl. BTW
vanaf 522,-
Nieuw
Kogeltafel GREY
baanbreedte 750 mm, lengte 500 mm
Excl. BTW
vanaf 340,50
Nieuw
Kogeltafel GREY
baanbreedte 750 mm, lengte 1000 mm
Excl. BTW
vanaf 607,-
Er zijn 20 artikelen gevonden
Een aanbouwelement dat loont.
Wanneer is de aanschaf van een kogeltafel het waard? Bijvoorbeeld als er in de productie met zware onderdelen wordt gewerkt. Stuk voor stuk moeten ze in een machine worden geschoven. Zonder transporthulp zou dat een moeilijke taak zijn. Daarom zijn er rollenbanen en kogeltafels. Het voordeel van kogelpotten is: uw transportgoed wordt niet alleen in één richting gestuurd, maar kan ook gemakkelijk worden gedraaid en geroteerd. Afhankelijk van de taak verleent u dat meer flexibiliteit. Kogeltafels zijn precies om die reden niet meer weg te denken uit de logistiek: te verzenden goederen, zoals pakketten en koffers moeten in een mum van tijd in bijvoorbeeld distributiecentra en op luchthavens naar het volgende inzamelpunt worden verstuurd. Vaak zijn er meer dan vijf transportbanden waarop de voorwerpen worden omgeleid. Voor dergelijke systemen zijn kogeltafels aanbouwelementen die lonen.

Kogeltafes van KAISER+KRAFT
Voor zowel bedrijven waar veel artikelen worden geproduceerd en intern verplaatst als transport- en ompakkingsbedrijven zijn kogeltafels een belangrijk onderdeel. Zware materialen en pakketten hoeven niet met de hand te worden verplaatst, maar rollen eenvoudig over de kogeltafel heen. Zo kunnen uw medewerkers de pakketten eenvoudig van alle kanten kunnen worden gecontroleerd, verder verwerkt of van de juiste etiketten worden voorzien. Zo kunnen grote hoeveelheden snel en eenvoudig worden verwerkt en is een hogere efficiëntie gegarandeerd. Kogeltafels kunnen uit losse onderdelen worden opgebouwd en met meerdere systemen worden gecombineerd. Mocht u hulp nodig hebben bij de juiste indeling of vragen hebben over de perfecte combinatie van rollerbanen en kogeltafels, helpen wij daar uiteraard graag bij. Onze klantenservice staat voor u klaar.
Producten vergelijken