Palletopzetranden

Slim transporteren: Met palletopzetranden beschermt u uw goederen tegen schade en verlies tijdens het transport. Bovendien voorkomt u verpakkingsafval en bespaart u op de afvalverwijderingskosten. Bij kaiserkraft kunt u kiezen uit verschillende varianten palletopzetranden en meteen de bijpassende pallettoebehoren meebestellen.

In de categorie Palletopzetranden bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft basic.

Mijn filters
Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 44

Palletopzetranden: slimme verpakkingssystemenPallets zijn noch tijdens het transport, noch in hetmagazijn onmisbaar. Met de juiste hefapparaten en hefgereedschappen kunt u zware, grote of logge goederen op pallets vervoeren. U kunt de perfecte transportsymbiose bereiken met palletopzetranden omdat de opzetranden zorgen voor zekering, vooral op het gebied van transport. De opzetranden verlenen de te vervoeren goederen de nodige stabiliteit en bieden bescherming tegen beschadiging en verlies. Ze beveiligen de goederen op een zodanige manier dat ze niet per ongeluk op de grond of zelfs op de vloer vallen en beschadigd raken. Daanraast vermijdt u met palletopzetranden onnodig verpakkingsafval en op deze manier ook verwijderingskosten.
Palletopzetranden kopen voor optimaal gebruik van ruimteProfiteer van de veelzijdigheid van palletopzetranden! Deze kunnen eenvoudig op de pallet worden geplaatst en bieden zo de nodige bescherming tijdens transport en opslag. Daarnaast kunt u ook meerdere pallets met palletopzetranden op elkaar stapelen: Op deze manier gebruikt u uw opslagruimte intensief en op een grondstofbesparende manier.Nog een pluspunt: U heeft de mogelijkheid om de opzetranden uit te rusten met afsluitbare deksels. Zo krijgt u een gesloten en dus veilige transporteenheid.Als u kleine onderdelen wilt vervoeren en opslaan, raden wij ruimteverdelers of opzetrand-verdelers aan. Hier kunt u ook op een slimme manier verschillende kleine onderdelen van verschillende afmetingen opbergen. Natuurlijk vindt u in onze shop ook de bijpassende opzetrand-verdelers voor uw pallet.
Uitrusting van onze palletopzetrandenAls u pallet op pallet zet, is de toegang tot de goederen op de pallets moeilijker. Afstandhouders zijn de oplossing, omdat ze u probleemloos toegang geven tot uw goederen.Palletopzetranden met 6 scharnieren nemen minder ruimte in beslag als ze moeten worden opgeslagen, omdat ze gemakkelijk kunnen worden ingeklapt.Kunststof hoeken beschermen de getransporteerde en opgeslagen goederen tegen beschadiging. Vooral als pallets op meerdere niveaus worden verplaatst, omdat het risico op vallen hier sterk toeneemt.U kunt uw pallets etiketteren met etiketten en etikethouders. Zo kunt u in één oogopslag zien waar welke transport- en opslaggoederen zich bevinden en krijgt u er snel toegang toe.Palletopzetranden: de verschillende materialen en hun voordelenHier in onze winkel vindt u palletopzetranden van de verschillende materialen: houten opzetranden, ABS-kunststof, aluminium, naaldhout, PE-recyclaat, draadgaas en palletranden van staalbuis.


  • Kunststof: licht, lage verzendkosten (door lager gewicht), geen splinters, weersbestendig

  • Aluminium: geen statische lading, waterdicht, voedselveilig, reuk- en smaakloos, laag eigengewicht

  • Hout: zeer robuust, duurzaam, goedkoop

  • Staal: robuust, duurzaamCreatieve ideeën met palletopzetrandenPallet plus opzetrand: gaasboxDe opslagruimte voor gaasboxen of stapelbakken ontbreekt? Budget te krap om nog een draadbox te kopen? Of kunt u op dit moment niet over een gaasbox beschikken? Bouw dan gewoon zelf een gaasbox! Hiervoor heeft u een pallet en een palletopzetrand nodig en meteen heeft u al een sterke transportbox!Slakkenvrije verhoogde bedden


Bouw een verhoogd bed van meerdere op elkaar gestapelde palletopzetranden: dit houdt niet alleen uw zaad vrij van slakken, u ontziet ook nog uw rug!
Palletopzetranden kopenHeeft u vragen? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Bokladders | Oliepompen | Etikethouders | Kiepwagens | Hoge kasten | Magnetische bandstroken | CEMO transportkoffers | Rubbermaid chemicaliënopslag