Kapstokken

Functioneel, decoratief, veelzijdig: kapstokken zijn er in verschillende uitvoeringen. Van vrijstaande kapstokken en rijkapstokken voor bedrijven tot modellen met paraplubak voor de horeca – het aanbod in de onlineshop van kaiserkraft is veelzijdig. Ontdek de juiste modellen voor uw bedrijf in ons assortiment.

In de categorie Kapstokken bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, MAUL, hofe, eurokraft basic, Kongamek, Tojo, Wolf.

Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 84

Kapstokken – voor netjes opgeborgen kledingIn kantoren, bedrijven of restaurants: kapstokken zijn onmisbare inrichtingselementen in de meest uiteenlopende ondernemingen. Ze stellen werknemers en bezoekers in staat om hun jassen netjes op te hangen. Zo blijven stoelen en bureaus vrij van kleding – voor meer orde in het bedrijf. Van haken voor aan de muur tot kapstokken met meerdere kolommen en een paraplubak, bij kaiserkraft vindt u een veelzijdige selectie.Kapstokken in verschillende uitvoeringenBijzonder stijlvol zijn kapstokken in de entree met een klassiek rond ontwerp. Modellen met haakknoppen zien er ook modern uit. Wandkapstokken of individuele wandhaken zijn geschikt wanneer de ruimte beperkt is. Ze kunnen bijvoorbeeld ook aan de muur achter de deur worden bevestigd. Veel kapstokken speciaal voor de horeca hebben ook een plank voor hoeden en petten.Kapstokken voor bedrijven of evenementen bieden daarentegen ruimte voor veel kledingstukken tegelijk. Voor grotere evenementen zijn rijkapstokken bijzonder geschikt. In ons assortiment vindt u ook modellen in dubbelzijdige uitvoering die van beide zijden kunnen worden gebruikt. Kapstokken met wieltjes zijn bijzonder praktisch als u de modellen alleen wilt opstellen wanneer dat nodig is.Toevoegingen voor kapstokken in sociale ruimtenNaast kapstokken en dergelijke zijn kledingkasten en lockers een geschikte aanvulling in personeelsruimten. Zowel de kleding als de kostbaarheden van uw werknemers worden er veilig in opgeborgen. Hebt u vragen over ons productassortiment? Ons vriendelijke serviceteam helpt u graag bij de keuze van garderobesystemen en andere uitrustingen voor uw bedrijf.
Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Ladeblokken | Zwenkarmen | Kabeldoorvoeren | Beschermmatten | Dienbladwagens | Kledingkasten | IDEAL-kantoormachines