Perfoplaat

Tijd voor systematische orde – met perfoplaten. Hiermee creëert u snel en eenvoudig meer orde op de werkplek. Perfoplaten van RVS, staal of aluminium zijn een goede oplossing om werkmaterialen, gereedschappen en kleine onderdelen plaatsbesparend en overzichtelijk op te bergen.

In de categorie Perfoplaat bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, LISTA, ANKE, RAU, eurokraft basic, Treston.

Mijn filters
  Merk
  Producttype
  Duurzaamheid
  Lengte [mm]
  Kleur
  Prijs incl. BTW
  Prijs Excl. BTW
  Relevant
  Aantal artikelen: 70

  Het verticale structuurprincipe – de perfoplaat  Mogen wij u tot de orde roepen? Met de perforatieplaten van kaiserkraft beschikken handel, werkplaats en industrie over onovertroffen opslag modules. Zo eenvoudig, zo goed: een gepoedercoate plaatstalen plaat met een geperforeerd rooster houdt gereedschap binnen handbereik of presenteert goederen op ooghoogte. Hoe werkt het? Een verscheidenheid van houders en containers bevestigen voorwerpen aan een matrix van vierkante of ronde gaten op het perfoplaat systeem. Dat zorgt voor: eenvoudige toegang tot overzichtelijk werkmateriaal en dat verhoogt de productiviteit van uw werknemers.  De waarde van perfoplaten  Een werkbank wordt pas een functionerend geheel met een perforatieplaat. Bij kaiserkraft kunt u de perforatieplaat in verschillende formaten tot een lengte van 2019 millimeter krijgen. Ook zijn perfoplaten in vele materialen beschikbaar, zoals de rvs, stalen of aluminium perforatieplaten. Het summum van het concept ligt in het intelligente design van de platen, die worden geproduceerd om te voldoen aan specifieke behoeften bij productie of onderhoud. Naast speciaal vervaardigde houders, bijvoorbeeld voor de boormachine of de plakbandafroller, bieden wij in onze onlineshop tot 74-delige sets gereedschapshouders aan voor eenvoudige montage. Naast klemmen, beugelhaken en borgpennen hebben wij ook voorraadbakken voor kleine onderdelen of geleiders voor uw magazijnbakken. Als u vloeistofcontainers of volumineuze verpakkingen voor frequent gebruik binnen handbereik van de perfoplaat systemen wilt voorzien: een legbord van plaatstaal of een draadmand vastgeschroefd aan de perforatieplaat – perfect.  Perforatieplaat systemen als ruimteverdeler  Onze stelwanden met perforatieplaat, die aan beide zijden kunnen worden gebruikt en kunnen worden uitgebreid, zijn ideaal als scheidingswanden. Hier is het bijzonder praktisch, dat u kunt kiezen uit vier RAL-kleuren, afgestemd op de omstandigheden op de beoogde plaats van gebruik. Naast de verbinding met de werkbank bevelen wij de uitvoering voor de werktafel aan, vooral als het gaat om het netjes opbergen van kleine onderdelen. Voor mobiel gebruik is de perforatieplaat ideaal voor de modulaire werkplaatsuitrusting. Wat om veiligheidsredenen achter gesloten deuren moet worden opgeborgen, vindt een plekje in onze gereedschapskasten. De perfoplaten zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals de RVS perforatieplaat, of de perfoplaten van staal en aluminium. Zoekt u iets speciaals? Neem dan contact met ons op. Wij zijn er voor u en zullen u graag adviseren.  Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:  Sleutelkasten | Snijmachines | Rubbermatten | Bokladders | ESD-matten | Plafondventilatoren | VIGOR gereedschappen | TRESTON werkbanken