Perfoplaat

Tijd voor systematische orde – met perforatieplaten. Hiermee creëert u snel en eenvoudig meer orde op de werkplek. Een goede oplossing om werkmaterialen, gereedschappen en kleine onderdelen plaatsbesparend en overzichtelijk op te bergen.

In de categorie Perfoplaat bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro, LISTA, ANKE, RAU, EUROKRAFTbasic, Treston.

Merk
Producttype
Lengte [mm]
100
100
2400
2400
-
Relevant
Aantal artikelen: 74

Het verticale structuurprincipe – perforatieplaatsystemenMogen wij u tot de orde roepen? Met de perforatieplaatsystemen van KAISER+KRAFT beschikken handel, werkplaats en industrie over onovertroffen opslagmodules. Zo eenvoudig, zo goed: een gepoedercoate plaatstalen plaat met een geperforeerd rooster houdt gereedschap binnen handbereik of presenteert goederen op ooghoogte. Hoe werkt het? Een verscheidenheid van houders en containers bevestigen voorwerpen aan een matrix van vierkante of ronde gaten op het perforatieplaatsysteem. Dat zorgt voor: eenvoudige toegang tot overzichtelijk werkmateriaal en dat verhoogt de productiviteit van uw werknemers.Een universum van praktische toebehoren maakt perforatieplaatsystemen zo waardevolEen werkbank wordt pas een functionerend geheel met een perforatieplaatsysteem. Bij KAISER+KRAFT kunt u perforatieplaat in verschillende formaten tot een lengte van 2019 millimeter krijgen. Het summum van het concept ligt in de intelligente reeks toebehoren, die worden geproduceerd om te voldoen aan specifieke behoeften bij productie of onderhoud. Naast speciaal vervaardigde houders, bijvoorbeeld voor de boormachine of de plakbandafroller, bieden wij in onze onlineshop tot 74-delige sets gereedschapshouders aan voor eenvoudige montage. Naast klemmen, beugelhaken en borgpennen hebben wij ook voorraadbakken voor kleine onderdelen of geleiders voor uw magazijnbakken. Als u vloeistofcontainers of volumineuze verpakkingen voor frequent gebruik binnen handbereik van de geperforeerde plaatsystemen wilt voorzien: een legboard van plaatstaal of een draadmand vastgeschroefd aan de perforatieplaat – perfect.Geperforeerde plaatsystemen als ruimteverdeler, perforatieplaat voor mobiele werkplaatsuitrustingOnze stelwanden met perforatieplaat, die aan beide zijden kunnen worden gebruikt en kunnen worden uitgebreid, zijn ideaal als scheidingswanden. Hier is het bij zonder praktisch, dat u kunt kiezen uit vier RAL-kleuren, afgestemd op de omstandigheden op de beoogde plaats van gebruik. Naast de verbinding met de werkbank bevelen wij de uitvoering voor de werktafel aan, vooral als het gaat om het netjes opbergen van kleine onderdelen. Voor mobiel gebruik is de perforatieplaat ideaal voor de modulaire werkplaatsuitrusting. Wat om veiligheidsredenen achter gesloten deuren moet worden opgeborgen, vindt een plekje in onze gereedschapskasten. Zoekt u iets speciaals? Neem dan contact met ons op. Wij zijn er voor u en zullen u graag adviseren.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Sleutelkasten | Snijmachines | Rubbermatten | Bokladders | ESD-matten | Plafondventilatoren | VIGOR gereedschappen | TRESTON werkbanken