+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Leverbare kleuren
Materiaal
Platformbreedte
Platformhoogte van - tot
Platformlengte
 

Entresols en stalen entresols
Entresols creëren plaats, ruimte en flexibiliteit. Ruimtesystemen dragen bij aan het intelligente gebruik van het beschikbare oppervlak. Naast kant-en-klare ruimtes zoals systeemkantoren en containers bieden ook stalen entresols vele mogelijkheden voor de optimale benutting van de ruimte. Met entresols wordt extra opslagruimte in hallen gecreëerd, maar ook het plaatsen van een kantoor met uitzicht kan van voordeel zijn. Bij de keuze van een entresol spelen normen en voorschriften betreffende de veiligheid een grote rol. Een stalen entresol is in dit licht altijd een veilige en vakkundige keuze. Steunen en balken van de stalen entresols bestaan uit warm gewalst staal. Poedercoatings zorgen voor hoge weerstand en duurzame oppervlakken, ook bij zware belasting. Niet in de laatste plaats moet ook de kwaliteit van de bodem in acht worden genomen. Voldoende dikke standaard spaanplaten met moer en veer bieden veel veiligheid.

Modulaire systemen voor meer flexibiliteit
Om steeds flexibel ruimtecapaciteiten te kunnen creëren, kunnen bij de keuze van entresols uitbreidbare systemen worden toegepast. Zo kunnen afzonderlijke modules naar behoefte worden aangebouwd. Van voordeel zijn hierbij vastgeschroefde constructies, omdat zo complete elementen steeds zonder tijdrovende demontagewerkzaamheden kunnen worden verplaatst. Dit is een groot voordeel ten opzichte van vast geïnstalleerde componenten. Op korte termijn en zonder veel moeite kunnen ruimtes met entresols nieuwe worden ingedeeld. Voor bedrijven die op een begrensd oppervlak met vaak wisselende opslageigenschappen moeten werken, is het modulaire systeem een enorme vereenvoudiging en kostenbesparing. Door optimale benutting van voorhandene capaciteiten middels entresols vervalt het kostenintensieve beschikbaar houden van aanvullende oppervlakken en het onderhoud ervan. Leegstand kan worden geminimaliseerd. Vakkundig toebehoren in de vorm van trap- en leuningelementen alsmede overgavestations ronden het modulaire systeem af. In onze webshop vindt u efficiënte producten in professionele kwaliteit.

Stalen entresols

Het beschikbare oppervlak intelligent benutten? Geen probleem met onze bouwplatformen. Hiermee creëert u een klein kantoor of extra opslagruimte in uw fabriekshal. Modulaire systemen zorgen voor meer flexibiliteit en minder kosten. Zo creëert u exact de ruimte die u nodig heeft.
Er zijn 3 artikelen gevonden
| | |
Platformmodule
1 platform, 1 staander en 2 balustrades
Excl. BTW vanaf 1.870,-
Bouwplatform
basisstelling
Excl. BTW vanaf 1.955,-
Bouwplatform
aanbouwstelling
Excl. BTW vanaf 1.730,-
Er zijn 3 artikelen gevonden
Producten vergelijken