+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Vakdraagvermogen
Toepassing
Materiaal
Kleur
 

Stellingsystemen

Ontdek onze stellingsystemen en onze schroefstellingen. Deze stellingsystemen behoren tot de sterkste van de markt, ongeacht welke formaten. Koop bij ons uw stellingsystemen en wees zeker van sterk materiaal. Deze schroefstellingen hebben een uitstekende Duitse kwaliteit. Onze metalen stellingsystemen kunnen eenvoudig in elkaar gezet worden.
Er zijn 17 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 17 artikelen gevonden

Stellingen volgens het bouwdoossysteem – veelzijdig combinerenAlles wat niet past, wordt op maat gemaakt. Met onze modulaire stellingsystemen is dit kinderspel. Als er niet genoeg ruimte is, kunt u aanbouwen. Zo voldoet het weer.Zelf bouwen loont de moeiteBij KAISER+KRAFT heeft u een grote keuze aan complete stellingen, van klein tot groot en van hoog tot laag. Maar soms is het beter om uw eigen gewenste stelling zelf samen te stellen. Het woord ’bouwen’ klinkt daarbij naar meer werk dan onze gepatenteerde klem-inhaakverbindingen. U monteert de stellingverbinders eenvoudigweg met een rubberen hamer.In ieder geval bepaalt u zelf hoeveel ruimte u nodig heeft – in de hoogte en in de breedte. Bovendien kunt u uw stelling optimaal aanpassen aan de beschikbare ruimte met een bouwdoossysteem. Hiervoor zijn in onze winkel inhaakverbindingen, legborden en overige toebehoren verkrijgbaar. Op deze manier zijn ook uitbreidingen en wordt ombouw op elk moment mogelijk, bijvoorbeeld als u een nieuw stellingvak wilt aanbrengen of legborden wat lager wilt zetten.Stellingen in een bouwdoossysteem: sterk en veelzijdigOf het nu gaat om een kant-en-klare stelling of een model om zelf te monteren: U wilt beslist dat deze lang blijft staan. Met onze stellingen in een bouwdoossysteem hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Deze zijn niet alleen flexibel, maar ook zeer robuust. Kunststof gecoat plaatstaal overtuigt door zijn hoge draagkracht en aantrekkelijk uiterlijk. Roestvast stalen stellingen zijn zeer geschikt voor cleanrooms en hygiënische ruimtes.Bij KAISER+KRAFT vindt u ook ondersteuning door een keuzehulp. Of het nu gaat om inhaakstellingen, kasten of ander meubilair voor uw werkplaats, magazijn of kantooradvies is bij ons inbegrepen.Onze stellingsystemen maken onderdeel uit van heel veel stellingvoorbeelden:


inhaakstellingen, magazijnstellingen, opbergrekken,palletstellingen

Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Trapladders | Aluminium boxen | KLT-bakken | Magazijnstellingen | Lockerkasten | Legbordstellingen | Tojo kantoorkasten | EUROKRAFT platenstellingen

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken