Vlaggenmasten

Stadsvlaggen, fanvlaggen of bedrijfsvlaggen: daarmee kunt u uw boodschap wereldkundig maken. En opdat klanten, fans en bezoekers al van verre kunnen zien wat u te zeggen heeft, bieden wij bijpassende vlaggenmasten en vlaggenstokken aan. Die zijn bijvoorbeeld bestand tegen weersinvloeden en van geanodiseerd aluminium. Daardoor vullen ze vlaggen en wimpels perfect aan.

In de categorie Vlaggenmasten bieden wij u producten van de volgende merken aan: Mannus.

Merk
Producttype
Uitvoering van de vlaggenmast

Vlaggenmasten en vlaggenstokken – Zeg het met windenergie!Wat trekt uw aandacht sneller: een statisch bord met een tweedimensionaal effect of een vlag die in de wind wappert op een overeenkomstig hoge vlaggenmast? Precies. Vlaggen zijn de eerste presentatoren van het imago van het bedrijf en zorgen voor de best mogelijke eerste indruk. Om uw vlag in stijl te laten zien, bent u bij KAISER+KRAFT aan het juiste adres en onze vlaggenmasten zijn precies wat u zoekt.
Beelddrager in vele dimensiesTerwijl andere elementen van het corporate design zich tot het uiterste moeten inspannen om aandacht te genereren, hebben vlaggen een multidimensionaal voordeel: ze gebruiken een bepaalde hoogte, een speciaal formaat en het spel van beweging trekt de aandacht. Bovendien zorgen wuivende vlaggen voor een aangenaam geluid dat ook een beroep doet op het gehoor.Omdat vlaggen op hoogwaardige vlaggenmasten op zoveel niveaus werken, kunt u veel meer terughoudendheid uitoefenen bij het kiezen van een afdruk en de reclameboodschap. Daarnaast geldt het voor een langere termijn. Met andere woorden, met vlaggenmasten en vlaggen vertegenwoordigt u uw bedrijf onafhankelijk van trends, campagnes en het seizoen.Of u kiest voor meerdere vlaggen of individuele vlaggenmasten op uw buitenterreinen, is een persoonlijke kwestie. Of u daarbij moet vertrouwen op hoogwaardige, duurzame en vooral veilige vlaggenmasten uit het assortiment van KAISER+KRAFT niet. Hier zijn stabiliteit, talrijke veiligheidsmaatregelen en compromisloze kwaliteit een vanzelfsprekendheid.
Tips voor uw vlaggen – let op de veiligheidAls u uw bedrijf met vlaggen en vlaggenmasten wilt promoten, brengen wij een paar factoren onder de aandacht die altijd een rol spelen:  • Een vergunningsplicht voor het plaatsen van vlaggenmasten is een kwestie van het betreffende land, ook al is dit meestal alleen van toepassing op masthoogten van meer dan 10 m. Niettemin, zou u dit bij uw gemeente moeten navragen.

  • Bij KAISER+KRAFT zijn vlaggenmasten verkrijgbaar in verschillende hoogten boven het maaiveld. Als deze geen stabilisator hebben, adviseren experts een afstand tussen twee masten van 1,5 tot 2 m. Voor modellen met stabilisatoren is de vuistregel 2 x gieklengte + min. 20 cm.

  • Voor de fundering en de plaatsing van de vlaggenmast is over het algemeen geen gespecialiseerd bedrijf nodig, ook als veiligheids- en kwaliteitsredenen een rol spelen.


Als u vragen heeft over de inrichting met vlaggenmasten/vlaggenstokken en het soort vlaggen helpen onze medewerkers bij KAISER+KRAFT u ook graag persoonlijk verder.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Gereedschapsboxen | Rolsnijders | Gereedschapshouders | EUROKRAFT verkeersspiegels | EUROKRAFT strooiwagens en strooigoedbakken