+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Doorvoercapaciteit max. (A4 70 g/m²)
Snijlengte
 

Snijmachines en letterapparaten

Opzoek naar goede en kwaliteitsvolle snijmachines? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze letterapparaten van DYMO staan hoog aangeschreven bij onze klanten. Deze snijmachines hebben de kracht om grote pakken papier door te snijden en de precisie om deze haarfijn te kunnen uitsnijden. Koop daarom één van onze snijmachines en zorg ervoor dat alles goed gesneden is.
Er zijn 16 artikelen gevonden
| | |
Topprijs
DYMO - Letterapparaat
LabelManager 210 D
Excl. BTW
48,90
DYMO - Letterapparaat
LabelManager 420 P
Excl. BTW
129,-
DYMO - Letterapparaat
LabelManager 280
Excl. BTW
74,90
Excl. BTW
299,-
DYMO - Letterapparaat
LabelManager 500 TS
Excl. BTW
239,-
IDEAL - Rolsnijder
snijhoogte max. 0,8 mm
Excl. BTW
vanaf 239,-
IDEAL - Snijmachine
snijlengte 800 mm
Excl. BTW
1.195,-
Excl. BTW
419,-
Excl. BTW
589,-
IDEAL - Snijmachine
snijcapaciteit 15 bladen
Excl. BTW
vanaf 82,90
IDEAL - Snijmachine
snijlengte 1100 mm
Excl. BTW
1.575,-
IDEAL - Snijmachine
snijlengte 350 mm, handmatige aandruk
Excl. BTW
135,-
IDEAL - Snijmachine
snijlengte 350 mm, automatische aandruk, met EASY-LIFT
Excl. BTW
199,-
IDEAL - Snijmachine
snijlengte 460 mm
Excl. BTW
279,-
Er zijn 16 artikelen gevonden

Kantoormachines – snijmachines en etiketteermachinesDenkt u soms met weemoed terug aan de tijd waarbij voor kantoorwerk geen computer, smartphone en dergelijke nodig was? U zou in de tijdmachine toch zeker een van onze kantoormachines moeten meenemen. Met een snijmachine hoeft u uw documenten en foto's in het verleden niet moeizaam met een schaar in de juiste vorm te knippen. Het beste is om dan ook nog meteen een labelapparaat mee te nemen.Snijmachines en etiketteermachines: nauwkeurig snijden van foto's, papier en foliesOf het nu gaat om grote volumes documenten, enkele digitale prints in grootformaat of kunststof- en metaalfolies: snijmachines van KAISER+KRAFT zorgen voor exacte sneden en duidelijke randen. Ze zijn bovendien heel gemakkelijk te gebruiken. Het afsnijden van de vingertoppen wordt voorkomen door een uitgebreide veiligheidsuitrusting.Dan blijft de vraag over welk kantoorapparaat voor u geschikt is. De verschillen beginnen bij de snijlengte. Voor zeer grote formaten raden we snijtafels met poten aan. De snijhoogte geeft aan of de machine aparte losse vellen of dikke stapels papier en een handeling verwerkt. Bij grotere hoeveelheden papier hebben hefboomsnijmachines een duidelijk voordeel. Hetzelfde geldt als u hardere materialen zoals karton of dunne vellen wilt snijden. Rollensnijders zijn zeer geschikt voor het nauwkeurig snijden van foto’s of in afzonderlijke vellen.Etiketteerapparaten voor orde op kantoorEtiketten met de hand labelen is een werkje dat men niet graag doet. Het is goed dat de etiketteerapparaten van KAISER+KRAFT de klus voor u doen. Om ervoor te zorgen dat het resultaat eruitziet zoals u het zich voorstelt, zijn er verschillende lettergroottes en lettertypen beschikbaar. En als u het nog persoonlijker wilt, verbindt u de machine eenvoudig met uw tablet.Mocht er nog meer ruimte in de tijdmachine beschikbaar zijn, bevelen wij onze papiervernietigers, lamineerapparaten en luchtreinigers van harte aan. Tenslotte is comfort op het werk iets waarvan u op elk moment en overal geniet.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken