Stapelbak van plaatsstaal

Ruimtebesparend en overzichtelijk: u kunt een grote verscheidenheid aan goederen opslaan in stalen bakken en gaascontainers. Van afsluitbare versies tot gaasboxen met wielen of deksels tot robuuste stalen magazijnbakken - ontdek talloze modellen bij kaiserkraft.

In de categorie Stapelbak van plaatsstaal bieden wij u producten van de volgende merken aan: Heson, Eichinger, eurokraft pro.

Relevant
Aantal artikelen: 121

Gaascontainers en stalen (stapel)bakken voor opslag en transportMet gaasboxen en stalen/metalen stapelbakken kunt u een grote verscheidenheid aan goederen overzichtelijk opslaan. Zo kunt u de ruimte in uw magazijn efficiënter benutten. Zowel palletkooien als stapelbakken kunnen op elkaar worden geplaatst en in elkaar passen. Ze stellen u ook in staat om goederen van A naar B te transporteren - met behulp van een kraan of andere hefapparatuur. Het productassortiment dekt een breed scala aan operationele vereisten: van productie en opslag tot levering en de presentatie van goederen voor de verkoop.Stalen bakken - veelzijdig gebruik in de logistiekDeze geavanceerde logistieke hulpmiddelen zijn eenvoudig te stapelen. U kunt drie geladen stalen bakken en zelfs tot 20 opgevouwen modellen op elkaar stapelen. Als je een stapel- of verzamelbak nodig hebt, kun je deze in een paar eenvoudige stappen uitvouwen. Als je hem niet meer nodig hebt, kun je hem weer opbergen om ruimte te besparen.


Doordat deze stalen bakken altijd dezelfde voetafdruk hebben, kun je de laadruimte van een vrachtwagen optimaal benutten. De bruikbare hoogte van de modellen kan echter variëren. Twee gelaste modellen in een laag ontwerp zijn bijvoorbeeld net zo hoog als een europallet kooi met deksel.De diverse selectie stapel- en verzamelbakkenDankzij de verschillende bruikbare hoogtes en ontwerpen kunt u de gaasboxen aanpassen aan uw behoeften. Het draagvermogen van de modellen varieert tussen 500 en 2000 kilogram. Als je bijvoorbeeld bulkgoederen wilt opslaan of transporteren, zijn robuuste metalen stapelbakken geschikt. Aan de andere kant, als je goederen overzichtelijk wilt presenteren, kies dan voor gaasboxen met compartimenten.


Als je goederen wilt beschermen tegen toegang door onbevoegden, zijn afsluitbare gaasboxen de juiste keuze. Modellen met een klep zijn daarentegen geschikt als je toegang wilt tot de opgeslagen goederen, zelfs als de bakken gestapeld zijn. Als je buizen of balken wilt opslaan en vervoeren, kun je het beste kiezen voor een open langgoedbak.Online stalen bakken en stapelbakken kopenKleine verzamelbakken of modellen voor grote volumes - ontdek het aanbod in de kaiserkraft online shop. Twijfelt u over uw keuze? Neem dan contact met ons op. We geven je persoonlijk advies. We helpen je ook graag als je op zoek bent naar geschikte transportmiddelen of andere producten voor magazijninrichting. Neem gewoon contact met ons op!Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze producten:Houten pallets | Kunststof pallets | Legbordstellingen | Aluminium transportboxen | Wegwerppallets | Nestbare bakken