Garderobebanken

Ontdek onze garderobebanken. Deze zitbanken kunt u zonder probleem bestellen op onze website. Kleedbanken, wandbanken, kleedkamerzitbanken zijn onmisbaar in een bedrijf met een kleedruimte. Of het nu gaat om houten banken, of kleedkamerstoelen, alles kunt u op onze website vinden.

In de categorie Garderobebanken bieden wij u producten van de volgende merken aan: Sypro, C+P, Wolf, EUROKRAFTbasic, EUROKRAFTpro.

Merk
Producttype
Hoogte [mm]
400
400
1700
1700
-
Relevant
Aantal artikelen: 92

Of het nu gaat om sport, cultuur, business of wellness: Kies voor garderobebankenKleding maakt de man – vooral de juiste kleding voor een gelegenheid.


Om medewerkers of bezoekers te laten zitten tijdens het aankleden of omkleden, vindt u hier hoogwaardige garderobebanken in verschillende uitvoeringen. De investering in het passende model verdient zich op verschillende manieren terug, want de garderobebank is niet alleen een functionele kapstok met zit- en opbergruimte. Bij de kwaliteit van de inrichting dient de kleedkamer ook als visitekaartje voor het instituut, bedrijf of de organisatie.Strong buy: Investeer nu in een garderobebankWolf en EUROKRAFT, toonaangevende fabrikanten, zijn vertegenwoordigd in ons portfolio en de trendbarometer voor garderobebanken geeft een veelvoud aan: eenzijdig voor wandmontage, tweezijdig voor vrije opstelling in de ruimte, lengtes van 1000 tot 2000 mm, met of zonder rugleuning en schoenenrek. Nou, wie de keuze heeft..., is blij met een gedifferentieerd aanbod. En de verschillende elementen kunnen ook aan elkaar geschroefd en met elkaar gecombineerd worden.De insider tip: Vertrouw op de juiste grondstoffen! Toplagen van gelakt beuken-, vuren- of grenenhout bieden veel ruimte, afwasbare kunststof strips, ook voor natte ruimten of buitengebruik. De stabiliteit en flexibiliteit van de producten gaan hand in hand. De verschillende materialen en uitvoeringen van onze garderobebanken kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in het inrichtingsconcept van uw bedrijf. In hoogte verstelbare kunststof voetjes onder de vierkante profielen van gepoedercoat roestvast staal compenseren eventuele oneffenheden in de vloer. Dan is voor alles gezorgd, of zitten er toch nog haken en ogen aan? In ieder geval haken. Hang jassen, mantels of shirts aan maximaal tien kapstokhaken per zijde, open of verborgen achter lijsten. Wilt u een kleerhanger? Deze bevindt zich slechts één klik van de kleedkamerbanken af.Het uitgebreide aanbod voor uw sociale ruimtesWij zouden KAISER+KRAFT niet zijn, als we u geen allround voorraad kunnen aanbieden met alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw sociale ruimtes. Van het grote plaatje tot oog voor het detail. Natuurlijk hebben we ook kapstokken zonder banken, op aanvraag ook verrijdbaar op wielen. U heeft ideeën nodig voor uw wellnessruimte? Wij hebben wat u zoekt, van de complete wasruimte-inrichting tot de eenvoudige mat voor de natte ruimte. Wat kunnen wij voor u doen? Praat met ons, wij zorgen er wel voor.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Kleedkamerkasten | Deurmatten | Wandprospectushouders | Verbandkoffers | EHBO-kasten | Dienbladwagens | Wolf staande kapstokken | EUROKRAFT garderobebanken