Kiepbakken

Robuust en mobiel: Kiepbakken vergemakkelijken het werk in magazijnen, productiehallen en op bouwplaatsen. U kunt hier namelijk materialen van A naar B verplaatsen of opslaan. Kiepbakken voor heftrucks, schrootcontainers of spanenbakken – ontdek in de onlineshop van kaiserkraft praktische hulpmiddelen voor intern transport of voor de tijdelijke opslag van productieafval.

In de categorie Kiepbakken bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, Eichinger, Heson, eurokraft basic, Pfeifer.

Mijn filters
Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 182

Kiepbakken en kantelbakken: stort- en strooigoed optimaal inzetbaarWanneer los bulkmateriaal op de juiste plaats in de juiste hoeveelheid moet worden bewaard, zijn kiepbakken en kantelbakken de optimale keuze. Ze absorberen veel en kunnen door slimme mechanismen worden geleegd om tijd te besparen. Ze kunnen veel logistieke problemen op de bouwplaats, in de productiehal of in het magazijn oplossen. Sommige kiepbakken zijn speciaal ontworpen voor heftrucs om zwaar bulkmateriaal te verplaatsen.Welke kiepbakken kunnen met een stapelaar worden vervoerd?Kiepbakken met vorkkokers zijn perfect uitgerust voor direct gebruik met een stapelaar. Sommige bakken hebben voorzieningen voor heftrucktraversen. Dergelijke kiepbakken kunnen praktisch ondersteboven worden gedraaid en eenvoudig en grondig worden geleegd.Waarvoor dient het kiepmechanisme van een kiepbak?Kiepbakken met kiepmechanisme zorgen voor een combinatie van een bijzonder soepele en rollende bewegingsafloop met een optimaal lastzwaartepunt. Het kiepproces wordt geactiveerd met behulp van een kabel vanuit de bestuurderscabine. Door middel van dit mechanisme wordt de container grondig en snel geleegd en zonder schokken die de hefmast belasten.Bovendien vindt u naast dit assortiment allerlei producten voor moderne magazijninrichtingen. Breid bijvoorbeeld uw structurerings- en opslagsysteem ook uit met stapelbakken of bodemklepcontainers. Heeft u vragen voordat u een kantelbak koopt? U kunt dan altijd contact met ons opnemen!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Legbordstellingen | Magnetische bandstroken | Krimpfolies | Houten pallets | Hoge kasten | Magazijnstellingen | EUROKRAFT pallets | Pfeifer kiepbakken