+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Leveringsomvang
Serie
 

Kantoorinrichting

Een goede kantoorinrichting is altijd een meerwaarde voor een bedrijf. Dit goede design zorgt ervoor dat iedereen het leuk vindt om bij u te werken en dat u professioneel gewijs veel klanten kunt ontvangen. Zorg ervoor dat uw kantoor vol met onze planten staat, goed ogende bureas en vooral ook veel andere benodigdheden.
Er zijn 10 artikelen gevonden
| | |
PETRA Compleet kantoor
inclusief bureaustoel
Excl. BTW
1.095,-
mauser - Complete kantoorwerkplekinrichting ARCOS
bureau, vleugeldeurkast, verrijdbaar ladeblok met 3 laden
Excl. BTW
1.175,-
mauser - Complete kantoorwerkplekinrichting ARCOS
bureau, vleugeldeurkast, verrijdbaar ladeblok met hangmappenlade
Excl. BTW
1.175,-
mauser - Complete kantoorwerkplekinrichting ARCOS
bureau, schuifdeurkast, verrijdbaar ladeblok met 3 laden
Excl. BTW
1.275,-
mauser - Complete kantoorwerkplekinrichting ARCOS
bureau, schuifdeurkast, verrijdbaar ladeblok met hangmappenlade
Excl. BTW
1.275,-
Nieuw
Complete kantoorwerkplekinrichting SATO
bureautafel + verrijdbaar ladeblok, 590 mm diep
Excl. BTW
249,-
Nieuw
Complete kantoorwerkplekinrichting SATO
bureautafel + verrijdbaar ladeblok, 790 mm diep
Excl. BTW
269,-
Nieuw
BISLEY - Compleet kantoor
WHITE LINE PREMIUM
Prijs op aanvraag
Nieuw
BISLEY - Compleet kantoor
WHITE LINE STARTER
Prijs op aanvraag
MULTI Compleet kantoor
1 tafel, 1 stelling, 1 verrijdbaar ladeblok, 1 dossierkast, met kantoordraaistoel in zwart
Excl. BTW
759,-
Aankoopadvies voor categorie Kantoorinrichting
Er zijn 10 artikelen gevonden

Complete kantoren: Met slechts één klik aan het werk!Een nieuwe kantoorinrichting kan soms een gigantische opgave zijn. U moet immers berekenen welke meubelen u nodig heeft, of aan alle richtlijnen op de werkplek wordt voldaan en welke look en feel de werkomgeving zou moeten hebben. Of u maakt het zich gemakkelijk: met onze complete kantoren kunt u met één klik bestellen wat u nodig heeft voor een efficiënt, ergonomisch en visueel aantrekkelijk interieurontwerp. Zo eenvoudig kan het zijn!Wat zijn de voordelen van complete kantoren?Als alle kantoormeubelen al optimaal op elkaar zijn afgestemd voordat u ze koopt, hoeft u zich alleen nog maar een vraag te stellen: welke kantoormeubelset voldoet aan mijn wensen ook qua ruimte?Al onze verschillende varianten hebben alles in zich wat in een moderne werkomgeving gewenst is. Als u zich geen zorgen wilt maken, raden we de meest uitgebreide kantoormeubelvarianten aan, waaronder bureaus, archiefkasten en containers en niet in de laatste plaats natuurlijk de bureaustoel.Natuurlijk hebt u ook de mogelijkheid om basiscomponenten zoals een tafel, verrijdbaar ladeblok en kast als set te kopen, maar om stoelen afzonderlijk voor de medewerker aan te schaffen. Dit wordt met name aanbevolen als de medewerker speciale eisen stelt aan de ergonomie van een werkstoel.Als u hiertoe meer informatie nodig heeft, kunt u ons Handboek over Richtlijnen voor werkplekinrichting raadplegen.Het bijzondere aan ons assortiment complete kantoren is dat wij u uitsluitend producten van hoogwaardige merkfabrikanten aanbieden die ook afzonderlijke componenten aanbieden. Zo wordt het heel eenvoudig om met nieuwe meubels uit te breiden of individuele producten uit te wisselen, indien nodig. Het aantrekkelijke uiterlijk van uw kantoor blijft ongewijzigd en de productiviteit neemt toe.Hoe kies ik complete kantoren?Zoals altijd, wanneer mensen en inrichting een harmonisch geheel moeten vormen, bepaalt de beschikbare ruimte de keuze. Houd er altijd rekening mee, dat uw werknemers veel bewegingsvrijheid nodig hebben.Op zeer kleine oppervlakken is het daarom bijzonder de moeite waard om kantoormeubelen met schuifdeuren en flexibele opbergoplossingen te gebruiken die voldoende ruimte bieden aan de noodzakelijke kantoorapparatuur en kantoorbenodigdheden, om efficiënt te kunnen werken.We adviseren u graag persoonlijk welk van onze complete kantoren het meeste voldoet aan deze en andere vereisten. Neem op elk gewenst moment contact met ons op.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken