+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Eigenschap
 

Eerste hulp artikelen

Perfect voorbereid voor noodgevallen – met eerste hulp artikelen. Van de oogspoelfles tot en met de verbandkast, van medicijnkast tot en met brancard, van EHBO-koffer tot en met reddingszuil... In ons assortiment vindt u de beste eerste hulp artikelen voor de perfecte EHBO-uitrusting.
Er zijn 60 artikelen gevonden
| | |
Aankoopadvies voor categorie Eerste hulp artikelen
Er zijn 60 artikelen gevonden

Eerste hulpuitrusting altijd bij de handEen allesomvattende EHBO-uitrusting hoort bij de basisuitrusting en belangrijke zaken die in elk bedrijf beschikbaar moet zijn. In principe moet EHBO-materiaal te allen tijde snel en gemakkelijk beschikbaar zijn en na gebruik worden aangevuld. De hoeveelheid benodigde middelen is afhankelijk van het aantal medewerkers en de aard van het bedrijf. In het inkoophandboek over Eerste hulp staat meer informatie over het aantal verbandkoffers dat u nodig heeft.Verbandkoffers moeten veilig worden opgeborgenZowel de kleine verbandkoffers volgens DIN 13157 als de grote volgens DIN 13169 worden in bedrijven gebruikt. Naast de opslag van de inhoud in verbandkoffers of verbanddozen bieden speciale verbandkasten een veilige opslaglocatie. In verschillende afmetingen en met de mogelijkheid om extra medicatie en andere medische apparatuur op te slaan, beschermen ze uw eerste hulpartikelen betrouwbaar tegen schadelijke milieu-invloeden zoals direct zonlicht of vocht.Andere nuttige uitrustingsmogelijkheden op EHBO-gebiedRustbanken zijn een nuttige aanvulling op de inrichting van de sociale ruimte. Verzwakte medewerkers kunnen rusten, gewonden kunnen worden verzorgd of op de ambulance wachten. In het geval dat de patiënt niet meer zelf kan lopen, wordt hij op een brancard vervoerd. Oogdouches of nooddouches voor het hele lichaam vullen de uitrusting voor noodgevallen aan, vooral in bedrijven waar gevaarlijke stoffen worden gebruikt. In ons inkoophandboek voor oogspoelflessen vindt u meer nuttige tips en informatie over dit onderwerp.Om ervoor te zorgen dat het EHBO-materiaal overal in het bedrijf snel gevonden kan worden, moeten de bijbehorende EHBO-koffers, -dozen of -kasten op een duidelijk zichtbare manier worden opgesteld en gemarkeerd. Of het nu met een wit kruis op een groene achtergrond of in signaalrood is KAISER+KRAFT, biedt u hoogwaardige en praktische eerste hulpuitrustingen voor alle gebieden! U kunt nu ook ons inkoophandboek Eerste hulp lezen.Medewerkers voorlichten, ongelukken vermijden!Eerste hulp treedt vaak in werking wanneer de veiligheid op het werk niet naar behoren in acht is genomen. Informeer uw medewerkers over alle gevaren en in het bijzonder over het vermijden van gevaren wanneer zij uw bedrijf binnenkomen.
Wanneer moet u veiligheidsinstructies geven?  • Minstens één keer per jaar voor herhaling

  • Bij de aanstelling in een bedrijf

  • Wanneer u naar een andere werkplek gaat

  • Afhankelijk van de situatie

  • Wanneer onveilige situaties optreden


Voorkom ongelukken – met beschermende werkkledingOngelukken gebeuren, maar met de juiste beschermende werkkleding kunt u ongelukken voorkomen. Hier in onze winkel vindt u werkhandschoenen, werkkleding, ademhalingsbescherming, oogbescherming, hoofd- en gehoorbescherming en veiligheidsschoenen.
Waar moet ik oude EHBO-koffers of producten over de datum laten?Natuurlijk mogen oude verbandkoffers niet meer worden gebruikt bij ernstige ongelukken, want handschoenen kunnen poreus zijn, gaas kan niet langer elastisch zijn of pleisters niet meer steriel. Maar doneer uw oude EHBO-koffer toch gewoon! In plaats van in de vuilnisbak te worden gegooid, zal uw oude verbandkoffer bij clubs terechtkomen die bijvoorbeeld EHBO-cursussen aanbieden. Hier komen producten die over de datum zijn goed van pas!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Vloerreiniging | EHBO-kasten | Wandborden | Badgehouders | Wandprospectushouders | Metalen banken | EUROKRAFT staande kapstokken | office akktiv staande kapstokken

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken