Kluizen

Ontdek onze kluizen die kwaliteitsvol zijn en die overal gebruikt worden. Onze kluizen zijn elke uitvoering toepasbaar en worden overal gebruikt. U kan de sterkte en stevigheid van deze kluizen zelf kiezen. Deze kluizen zijn ideaal om waardevolle spullen op te bergen en zo elk veiligheidsrisico te schrappen.

In de categorie Kluizen bieden wij u producten van de volgende merken aan: Safescan, eurokraft basic, C+P, DURABLE.

Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 47

Kluizen kopen: inbraak- en brandveiligWaarheen met alle belangrijke documenten waarvan het verlies of de vernietiging een catastrofe zou betekenen? Waarheen met waardevolle spullen die aantrekkelijk zijn voor iemand met lange vingers? In de kluizen uit het assortiment van kaiserkraft natuurlijk. We hebben kluizen met verschillende beveiligingsniveaus en constructie-opties, van kleine en grote kluizen tot een brandwerende kluis en een elektronische kluis, bij onze kluizen zit u altijd safe. Wat er ook gebeurt.Ontdek ook onze ordnerkasten en ook onze kunstplanten. Ontwerp zelf uw bureau. Voor uw kantoorinrichting en ladeblokken bent u bij ons ook aan het juiste adres.Kluizen kopen: welke veiligheidscriteria moeten worden overwogen?Sloten en sleutels alleen houden meestal echt belangrijke documenten en waardevolle spullen niet echt veilig achter slot en grendel. Dit is vooral het geval bij eisen die verzekeringsmaatschappijen stellen. Deze benoemen zeer specifieke veiligheidscriteria voor bepaalde objecten waaraan kluizen moeten voldoen.De twee belangrijkste aspecten waar aan kluizen moeten voldoen, zijn inbraak- en brandbeveiliging. Het materiaal inclusief alle verbindingen en sloten moet gedurende een bepaalde periode openen met geweld kunnen weerstaan. Er zijn bepaalde weerstandseenheden (RU) gedefinieerd in de EU-norm EN 1143-1.Vooral in zogenaamde data-beveiligingskluizen voor de opslag van belangrijke gegevensdragers komt daar een hoge weerstand tegen brand en bluswater bovenop. Hier biedt EN 1047-1 u meer handvatten.Afhankelijk van de inhoud of het toepassingsdoel van de kluizen spelen deze factoren bij de keuze een andere rol. Voor dossiers die u alleen wilt beschermen tegen ongeoorloofde toegang, zijn kleine kluizen van lagere klassen zeker voldoende. Hetzelfde geldt voor een geldcassette of (brandwerende) geldkist, die alleen dient voor het bewaren van kleine uitgaven.We hebben twee handboeken voor u samengesteld, waarin u alle belangrijke informatie over deze selectiecriteria van kluizen kunt vinden. Bekijk gewoon het ABC bij het kopen van kluizen of bekijk het Inkoophandboek Kluizen.Welke kluizen gebruik ik voor waardevolle spullen?Als het gaat om persoonlijke waardevolle spullen zijn meubelinbouwkluizen of compacte stalen veiligheidskluizen de beste keuze. Ook hier heeft u de mogelijkheid om tegemoet te komen aan zeer hoge beveiligingsvereisten.Het grootste voordeel van deze producten is dat ze perfect integreren in bestaand kantoormeubilair en er dus in opgaan. U kunt voor de veiligheid ook veel van onze producten in meubels of aan muren verankeren.Over verankering gesproken: het bevestigen van kluizen is ook een belangrijke factor voor verzekeringsmaatschappijen in geval van schade! Win bij ons in geval van twijfel informatie in.Om de juiste keuze te maken, moet u van tevoren met een paar zaken rekening houden:


  • Wat moet in de kluis worden opgeslagen in welke mate (welk volume)?

  • In overleg met uw verzekering: welke beveiligingsniveaus zijn geschikt, welke zijn verplicht?

  • Zijn sleutels of elektronische sloten de betere keuze voor mij?

  • Hoe en waar kan ik het beste de kluis op kantoor onderbrengen?


Als gegevensbescherming een belangrijk issue voor u is, bijvoorbeeld in een medische praktijk, vindt u bij kaiserkraft o.a. natuurlijk ook afsluitbare hangmappenkasten.Wat moet ik doen met de oude, afgedankte kluis?Een belangrijk kenmerk van veilige kluizen is het gewicht. Dat wordt een uitdaging op het moment als u uw gebruikte model wilt inruilen tegen een nieuwer model. U doet er verstandig aan om hiervoor van kaiserkraft de kluisservice te gebruiken. Wat u over deze service moet weten, leggen we u graag persoonlijk uit.