Afvalverzamelwagens

Afval verzamelen in grote kantoren of op bedrijfsterreinen? Dat is ondenkbaar zonder onze afvalverzamelwagens, afvalcaddy's en reinigingswagens. De praktische afvalverzamelaars bieden u talrijke voordelen bij het verzamelen en opruimen van afval. U werkt sneller, flexibeler, ergonomischer en gemakkelijker! Overtuig uzelf!

In de categorie Afvalverzamelwagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: FLORA.

Afvalverzamelwagens voor kantoren en buitenterreinenU droomt misschien ook van een goede fee, die al uw wensen in vervulling laat gaan, bijvoorbeeld door in een oogwenk te zorgen voor schone omstandigheden op uw buitenterreinen.Bij KAISER+KRAFT vindt u helaas geen goede fee, maar moderne afvalverzamelwagens in verschillende uitvoeringen. Ze zijn zo handig dat het schoonmaken als vanzelf gaat.
Snel afval verwijderen waarbij de rug wordt ontzienAls u uw geld wilt uitgeven aan afvalinzameling, kunt u beginnen met een paar handschoenen en een vuilniszak over uw schouder. Er zijn echter veel leukere manieren om in beweging te blijven. Met de afvalverzamelwagen van KAISER+KRAFT worden kantoren en buitenterreinen snel schoongemaakt, waardoor er na het werk meer tijd overblijft voor gezin en vrije tijd. Deze manier van inzamelen ontziet ook de rug. Hiervoor zorgen het lage gewicht en de soepel lopende wielen en rollen.Met één of meer grijptangen is het nog eenvoudiger om bij het schoonmaakwerk in een goede lichaamshouding te blijven. Er is immers nauwelijks een reden om in contact te komen met afval.
Van caddy tot terreinwagenIn onze winkel hebben wij afvalverzamelwagens voor weinig afval, voor grote hoeveelheden en voor elk terrein. Kies voor een afvalcaddy met afvalzakhouder of voor een reinigingswagen met meerdere bakken voor afvalscheiding ter plekke. Sterke luchtbanden compenseren oneffenheden van de bodem en zijn ideaal voor het buiten verzamelen.Massieve banden, vakken voor het plaatsen van gereedschap, houders voor grijpers – met het juiste materiaal vervult uw vuilniswagen bijna elke wens.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Vloerstofzuigers | Vloerreiniging | Afvalcontainers | Zuigers | Kiepwagens | Pedaalemmers | Rubbermaid afvalzakken | Rubbermaid combi-asbakken