Afvalsorteersysteem

Een handig afvalscheidingssysteem: afvalscheidingsbakken maken het mogelijk om kringloopmateriaal zoals glas, papier, verpakkingen of zelfs biologisch afval gescheiden af te voeren. Van het sterke frame voor afvalzakken tot de afvalscheider met 4 compartimenten, inwerpklep en gesloten binnenbak, op KAISER+KRAFT vindt u alles wat u nodig hebt voor afvalscheiding in uw bedrijf – voor meer duurzaamheid.

In de categorie Afvalsorteersysteem bieden wij u producten van de volgende merken aan: VAR, Rubbermaid, rothopro, EUROKRAFTpro, Hailo, EUROKRAFTbasic.

Merk
Producttype
Hoogte [mm]
250
250
1220
1220
-
Relevant
Aantal artikelen: 116

Afvalscheidingsbakken voor afvalverwijdering in overeenstemming met de voorschriftenAls het bedrijfsafval in één bak belandt, is dat niet bepaald duurzaam. Afvalbakken voor kringloopmateriaal bieden hier uitkomst. Zij vormen de voorwaarde voor een grondstofbesparende en conforme afvalverwijdering in de hele onderneming. Voor binnen of buiten, voor op kantoor of in het magazijn: in ons ruime assortiment afvalscheidingsbakken vindt u zeker een geschikt model om in uw bedrijf succesvol te recyclen.Afval gemakkelijk scheiden – met een afvalscheiderMet praktische functies zoals een pedaalmechanisme, een klapdeksel of een inworp op ergonomische hoogte is afvalscheiding bijzonder eenvoudig met de afvalbakken voor kringloopmateriaal. Deksels in verschillende kleuren geven ook aan in welke bak papier, plastic, glas of biologisch afval thuishoort. Om te voorkomen dat afval per ongeluk in de verkeerde bak terechtkomt, bieden wij ook opzetstukken met speciale inwerpopeningen aan.Van enkelvoudige bakken voor papier, restafval of plastic tot compacte gecombineerde oplossingen zoals afvalscheidingsbakken met 3 compartimenten, wij bieden een verscheidenheid aan modellen. Afhankelijk van de variant zijn onze afvalbakken voor kringloopmateriaal voorzien van een opzetstuk voor afvalzakken of een uitneembare binnenemmer. Op deze manier is het legen net zo gemakkelijk als het vullen.Afvalscheidingsbakken voor binnen en buitenDe afvalscheiders van KAISER+KRAFT zijn gemaakt van verschillende materialen. Terwijl modellen van sterk kunststof bestemd zijn voor gebruik binnenshuis, zijn afvalbakken voor kringloopmateriaal van roestvast staal geschikt als afvalscheidingssysteem, zowel binnenshuis als buitenshuis.De modellen van verzinkt staal zijn vlamdovend, slagvast en geurremmend. Ze hebben ook een aantrekkelijk design: de afvalbakken voor kringloopmateriaal zijn gemaakt met moderne IML-technologie, hebben een fraaie metalen look en zijn bestand tegen deuken en vingerafdrukken.U weet niet zeker of individuele afvalbakken voor kringloopmateriaal of compacte afvalscheidingssystemen de juiste oplossing zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op! Ons vriendelijke serviceteam zal u graag helpen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Afvalcontainers | Pedaalafvalemmers | Wandasbakken | Vloerreiniging | Papiervernietigers | Kiepwagens | rothopro-afbalvakken voor kringloopmateriaal | rothopro-vuilnistonnen