Planborden

Planborden bieden ons dat waarnaar we bij het dagelijks werk verlangen: orde, overzicht en structuur! Jaarplanners, weekplanners, onderhoudersplanners of projectplanners? Met onze planborden worden afspraken, vakanties en projecten overzichtelijk bijgehouden.

In de categorie Planborden bieden wij u producten van de volgende merken aan: magnetoplan, MAUL, EUROKRAFTbasic, EICHNER.

Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 36

Planborden: de analoge structurering van de productiviteitTijd is geld en middelen zijn schaars, alleen al om deze reden is de tijd beperkt en middelen kosten geld. Dit betekent dat bedrijven alleen met een zorgvuldige planning toegevoegde waarde kunnen creëren. De organisatie van gestructureerde workflows met alleen digitale hulpmiddelen is niet voldoende, daarom voert KAISER+KRAFT een gevarieerd assortiment planningsborden.Middelen, afspraken, personeel ... organisatie – altijd te vinden op planbordenGeen kantoorinrichting zonder planborden zoals jaarplanners, maandplanners en weekplanners. Projectplanners, personeelsplanners en vakantieplanners zijn fysieke planborden die de dagelijkse routine van de interne organisatie communiceren. Energieonafhankelijk, duidelijk en vrij toegankelijk voor het gehele personeel of teams, afhankelijk van het project en de doelgroep. De meerwaarde is dat het zorgt voor een toename van veiligheid en betrokkenheid bij het bedrijf. Geen systeemcrash, geen softwarefout, geen hardwareprobleem kan de visualisatie van uw operationele planning verstoren. Alles is altijd transparant voor iedereen bijvoorbeeld wanneer een ruimte bezet is, wanneer de werkplaatsen bezet zijn, wanneer bedrijfsauto's in gebruik zijn. Welke digitale oplossing kan dit alles bijhouden?Planborden: altijd beschikbaar en het ziet er ook nog eens goed uitAfhankelijk van de taken kiest u een planbord; of het nu gaat om een magneetbord, planbord met insteekstrips of een T-kaartenplanner, in het assortiment planborden van onze onlineshop vindt u zeker een model dat aan uw behoeften voldoet. Ze zijn niet alleen zeer functioneel maar ook nog eens zeer aantrekkelijk: een fijne look door een frame van zilverkleurig geanodiseerd aluminium, wit geanodiseerde magnetische oppervlakken of antracietgrijze baanprofielen laten uw planner hoog boven de andere kantoorapparatuur uitsteken.Planborden zijn echter nog lang niet alles. Laten we aannemen dat in de weekplanner een vergaderruimte is gereserveerd voor uw presentatie: hoe zit het dan met de flip-overs, whiteboards of andere presentatiewanden? Er is altijd wel iets om te organiseren. Wij helpen u daarbij.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Tijdschriftenstellingen | Vakantieplanners | Infoborden | Lasapparaten | Maandplanners | Presentatiekaarten | MAUL flip-overs | MAUL planhouders