Planhouders

Bekijk onze beste planhouders. Deze presentatiewanden hebben als functie om alle papieren zo goed mogelijk te kunnen ophangen en deze planhouders zorgen ervoor dat alles duidelijk oogt voor het publiek. U kan in deze planhouders prikken met een duimspijker of u kan ook deze presentatieborden behangen met plakband.

In de categorie Planhouders bieden wij u producten van de volgende merken aan: MAUL, magnetoplan, eurokraft basic, eurokraft pro.

Mijn filters
  Merk
  Producttype
  Duurzaamheid
  Hoogte [mm]
  Breedte [mm]
  Materiaal
  Bordkleur
  Prijs incl. BTW
  Prijs Excl. BTW
  Relevant
  Aantal artikelen: 41

  Presentatiewanden: Zo worden uw ideeën zichtbaar  Een goed idee voor zakelijk succes is vaak het resultaat van intensieve brainstormsessies waarbij uw medewerkers samen ideeën en strategieën ontwikkelen. Om dit proces perfect te begeleiden, moet u vertrouwen op presentatiewanden. Zij maken deze ideeën aanschouwelijk en begrijpelijk. Bovendien geniet u met deze wanden van vele voordelen in uw dagelijkse werk.  Wat zijn de voor- en nadelen van presentatiewanden?  In tegenstelling tot whiteboards en prikborden worden presentatieborden niet aan de muur gemonteerd. Als gevolg hiervan nemen ze weliswaar meer ruimte in de seminar- of vergaderruimte in, ze kunnen daarentegen eenvoudig worden geplaatst daar, waar u ze nodig heeft.  In principe vervullen presentatiewanden dezelfde taken bij het presenteren als flip-overs: ze helpen bij het visueel ondersteunen van denkprocessen en tonen aan het einde een duidelijk overzicht van het proces en de afzonderlijke ideeën.  Flip-over-vellen zijn weliswaar eenvoudiger te vervoeren en op te hangen dan de vele kaartjes en briefjes van een presentatiewand. U heeft hierbij echter de mogelijkheid om kaartjes en verbindingen van verschillende ideeën iedere keer opnieuw te sorteren en zo het proces nog beter te begeleiden.  Tegelijkertijd kunnen presentatiewanden niet alleen het seminar of de workshop begeleiden. Ze kunnen ook transformeren in een scheidingswand of een geïmproviseerde tentoonstelling afbakenen. Ze kunnen ook belangrijk nieuws weergeven in de pauzeruimte of de foyer.  Waarom zouden presentatiewanden wielen moeten hebben?  Mobiele kantoorapparatuur is altijd de beste keuze als u uw ruimte optimaal wilt benutten. Presentatieschermen op wielen kunnen probleemloos door het hele gebouw worden gebruikt en kunnen tijdens seminars of workshops steeds opnieuw worden verplaatst.  Vooral met onze wanden met drie borden zijn de voordelen van wielen evident, ze zorgen er ook voor dat u de drie wandelementen op elk moment in de gewenste positie kunt verschuiven.  Om het maximale uit uw accessoires voor de ideeontwikkeling en denkpresentatie te halen, hebben wij voor u een Inkoopboek Presenteren samengesteld en een overzichtspagina Presenteren. Eventuele vragen beantwoorden we natuurlijk graag persoonlijk.  Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:  Infoborden | Lasapparaten | Wandvitrines | Badgehouders | Maandplanners | LED-display | QUIPO planborden | magnetoplan prikborden