Insectenverdelgers

Bzzzz ... Te veel vliegen tijdens het werk? Insectenverdelgers van kaiserkraft helpen betrouwbaar met UV-licht.

Mijn filters
Producttype
Prijs incl. BTW
47
47
149
149
-
Prijs Excl. BTW
38
38
123
123
-

Insectenverdelgers – tegen vliegende indringersWanneer het zoemt en rondvliegt op de werkplek, heeft u een keuze: u kunt het accepteren, op jacht gaan met vliegenmeppers of het probleem op een elegante manier oplossen met insectenvernietigers van kaiserkraft België.
Als u insectenverdelgers nodig heeftVaak is het regelen moeilijk. Zwermen insecten in magazijnen of productiehallen, maar ook in kantoren, verstoren het werk aanzienlijk en werken op de zenuwen. In keukens of voedselverwerkende bedrijven vormen ze ook een hygiënerisico en wanneer de vlieg uiteindelijk in de soep belandt, daalt de sfeer bij restaurantgasten.
Hoe onze insectenverdelgers werkenGelukkig voor u en uw werknemers zijn onze insectenverdelgers lichtjaren verwijderd van vliegenmeppers. U hoeft ze niet zelf op te jagen of giftige stoffen te gebruiken.Onze insectenverdelgers werken volgens het volgende principe:  • Het ultraviolette licht trekt insecten aan.

  • De insecten worden gedood door een hoogspanningsrooster of aangezogen door een ventilator en, afhankelijk van het model, drogen uit in de opvangbak.

  • Leeg de container van tijd tot tijd. Bij insectenverdelgers met een ventilator kunt u nuttige insecten weer vrij laten.


Belangrijk: het gebruik van insectenverdelgers met UV-licht is alleen binnenshuis toegestaan. Buiten is het risico dat beschermde soorten en nuttige insecten worden gedood, te groot.
Hoe u de juiste insectenverdelgers vindtDe grootte van de ruimte die u insectenvrij wilt houden, is bepalend voor de keuze. Zorg er altijd voor dat het toestel gemakkelijk te reinigen en te hanteren is. Als u het apparaat wilt gebruiken waar insecten zoals bijen of hommels in de buurt zijn, gebruik dan een ventilator en laat nuttige insecten vrij.Nog vragen? We zullen ze met plezier beantwoorden. Neem onmiddellijk contact op met onze klantendienst.