Markeringen

Ontdek onze lijnentrekkers of markeringsverf waarmee u alles kan markeren. Van magazijn tot en met werkplaats. Koop hier uw markeerspray of markeerverf en zorg ervoor dat alle belangrijke en gevraalijke plaatsen gemarkeerd zijn op uw bedrijf. Met onze verfmarkeerset, kunt u alles in een oogwenk markeren.

In de categorie Markeringen bieden wij u producten van de volgende merken aan: a.m.p.e.r.e.

Merk
Producttype
Wieluitvoering
Relevant
Aantal artikelen: 55

Markeerverf en markeringsspray – geen kunst, maar een hoge beveiliging!Je hoeft geen tweede Picasso of Van Gogh te zijn om met kleur voor een blijvende indruk te zorgen. Tenminste als het gaat om de procesveiligheid en oriëntatie in uw bedrijf. Dan zijn al een paar, goed geplaatste streken voldoende om mensen, machines en transportmiddelen veilig en duidelijk te begeleiden. Dat kan met bijvoorbeeld markeringssprays van KAISER+KRAFT. Wij vertellen u graag wat belangrijk is.
Welke markeringsverf of markeringssprays zijn geschikt voor welke plaats?De mens heeft geleerd om op bepaalde kleuren op een bepaalde manier te reageren. Dat is precies wat u in uw bedrijf kunt gebruiken. Kleurlijnen zijn niet alleen een langetermijnoplossing voor de vloer van de hal of buitenruimten, ze besparen ook veel ruimte en verminderen de noodzaak voor het plaatsen van borden, wegwijzers of afzettingen.Elke rode lijn en bijbehorend gearceerd gebied heeft slechts één betekenis voor de kijker: Halt, stop, tot hier en niet verder! Gele markeerinkt heeft zich bijvoorbeeld in het magazijn bewezen, omdat deze een hoog contrasterend effect heeft en ook bewustheid versterkt. Daarom zijn gele lijnen de beste keuze voor voetgangers- en rijweggrenzen, stelling- en machineposities of gebiedsmarkeringen.Wit is de nuance van het wegverkeer en wordt daarom in het bijzonder in de buitenruimte gebruikt, of ter identificatie van fabrieksgebouwen of bezoekerszones. Als u andere zones wilt markeren, oude markeringen wilt afdekken of een andere contrastverhouding nodig heeft, kunnen wij u hier ook verder helpen.
Langdurig markeerverf en markeringssprays gebruikenHet is geen geheim dat markeerverf een grote rol speelt bij de veiligheid in het bedrijf. Dat u strakke lijnen het beste kunt aanbrengen met de juiste apparatuur, ook niet.Hoe belangrijk de kwaliteit van de markeerverf op zich is, is meestal pas op lange termijn duidelijk. U heeft tenslotte iets veel beters te doen dan na iedere stortbui of intensieve dieptereiniging van de vloer in de hal de lijnen opnieuw aan te brengen. Daarom kunt u bij KAISER+KRAFT een kleur kopen, die is geoptimaliseerd voor industriële en commerciële toepassingen, die zich kenmerkt door een extreem hoge slijtvastheid en weerstand tegen veel chemicaliën. Kunnen we u hierin adviseren? Neem dan gerust contact met ons op.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Zuigers | Papiervernietigers | Afvalcontainers | Afvalzakhouders | Vloerstofzuigers | Kiepwagens | Rubbermaid dranghekken | SHG beschermingsprofielen