Deurstoppers

Deurstoppers – zodat uw deuren betrouwbaar open blijven staanAls de collega's voortdurend met de deur in huis c.q. in hun eigen kantoor vallen, is het beter om deze maar open te laten staan. Op deze manier geven medewerkers aan dat zijn luisterend oor hebben voor hun collega's. Ook ruilen ze zo het knallen van dichtslaande deuren in voor meer frisse lucht.Het komt echter ook voor dat openheid wordt verhinderd door zware deuren en plotselinge tochtvlagen. Dan is het tijd voor een deurstopper van KAISER+KRAFT.
Deurstoppers voor flexibel gebruik of vaste montageBij ons zijn drie verschillende soorten deurstoppers verkrijgbaar: vloerstoppers, deurwiggen en wandstoppers.Onze flexibele deurstoppers plaatst u eenvoudigweg op de gewenste plaats. Alleen al door hun gewicht houden zij de deuren open en dat zonder lelijke sporen op de nieuwe parketvloer achter te laten. Ideaal voor de verhuur van kantoren en deuren die alleen soms open mogen blijven staan.Voor permanent gebruik in uw eigen bedrijfspand vindt u bij ons deurstoppers met een praktische wig. Deze kunnen op alle gladde vloeren worden gebruikt en kunnen worden vastgeschroefd of gelijmd. De innovatieve 3-STOP-versie heeft drie wigvormen met verschillende hellingshoeken voor elke deuropening.Welke optie u ook kiest, u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw transparantie van invloed is op het uiterlijk van uw kantoren. Deurstoppers van geborsteld roestvast staal passen in elk interieur.
Overige producten voor uw kantoorinrichtingEen deuropener is alvast een goed begin. Om ervoor te zorgen dat de rest klopt, vindt u bij KAISER+KRAFT een groot assortiment andere producten voor uw kantoorinrichting – van vloerbeschermingsmatten em voetsteunen tot rolkrukken. Dit maakt elk kantoor tot de perfecte plek om te werken.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Beschermmatten | Dienbladwagens | Kabeldoorvoeren | Kledingkasten | Ladeblokken | Zwenkarmen | DURABLE wandhouders