Systeemsteekwagens

Heeft u eigenlijk meer dan één steekwagen nodig? Schaf dan dat apparaat aan dat (bijna) alles kan. Met systeemsteekwagens van EUROKRAFTpro bent u voorbereid op elk transport.

In de categorie Systeemsteekwagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro.

Merk
Producttype
Breedte [mm]
280
280
450
450
-
Relevant
Aantal artikelen: 304

Systeemsteekwagens van EUROKRAFTpro – Transportmiddelen voor echte professionalsUw steekwagen wordt vaker dan één keer per maand gebruikt en vervoert meer dan drankkratten voor het bedrijfsfeest? Zorg dan voor een model voor hoge eisen. De EUROKRAFTpro systeemsteekwagens bieden u kwaliteit zonder compromissen. Ze kunnen ook flexibel worden aangepast aan verschillende soorten vervoer.Wat zijn systeemsteekwagens en wat heeft u eraan?Stelt u zich eens voor dat u een steekwagen koopt en op een gegeven moment realiseert u zich dat u een grotere steekplaat nodig heeft. Misschien heeft u zelfs een pakketsteekplaat of draagarmen nodig om stoelen te vervoeren. Met een conventionele steekwagen heeft u dan maar één optie: U koopt er een tweede bij.Met EUROKRAFTpro systeemsteekwagens hoeft u alleen maar een nieuwe steekplaat of draagarmen te kopen. Dit komt omdat onze systeemsteekwagens gebaseerd zijn op een modulair systeem. Onder ’Toebehoren/Reserveonderdelen’ kunt u alternatieve steekplaten, draagarmen of een nieuwe wielenset kopen. Hiermee kunt u eenvoudig uw steekwagen ombouwen.Dit betekent dat u met een EUROKRAFTpro systeemsteekwagen niet één, maar veel verschillende wagens tegelijk krijgt. Dit bespaart ruimte, is duurzaam en gewoonweg uiterst praktisch.Wat maakt de EUROKRAFTpro systeemsteekwagens nog meer onderscheidend?Terwijl u zich de aanschaf van meerdere steekwagens bespaart, besparen wij niets met onze systeemsteekwagens. De naam EUROKRAFTpro staat immers voor echte topkwaliteit, producten waarop u kunt vertrouwen, ook bij intensief gebruik. Dat betekent:  • Hoogwaardige materialen

  • Hoog draagvermogen

  • Duurzaamheid

  • Ergonomisch ontwerp voor rugvriendelijk werken


We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze steekwagens bij KAISER+KRAFT, dat we u een volledige garantie van 10 jaar geven. Het maakt niet uit of uw medewerkers bierkratten, koelkasten of motoronderdelen rondrijden.Hoe gaat u te werk bij de aankoop van een systeemsteekwagen?U kunt in drie stappen een systeemsteekwagen aanschaffen die perfect voor u is:  1. Kies uit meer dan 300 vooraf geconfigureerde modellen. Gebruik onze filteropties en zoek bijvoorbeeld op materiaal of afmetingen van de steekplaat.

  2. Beslis over de eigenschappen van uw keuze.

  3. Koop nu of later toebehoren voor verschillende doeleinden, zoals een alternatieve steekplaat of wielbeschermer.


Heeft u nog vragen? Wilt u liever een persoonlijk advies? Niets makkelijker dan dat. Via onze contactpagina staan wij altijd voor u klaar.