company-ownbrands-nl

OVER ONS

EUROKRAFT

Eigen merk nieuw bedacht, nieuw gemaakt, in bewezen kwaliteit.

Wie zegt er eigenlijk dat traditie en vooruitgang niet bij elkaar horen?

Dat gevestigde merken zichzelf niet opnieuw kunnen uitvinden?

Waar staat dat alles hetzelfde moet blijven als altijd?

Nergens!

Precies. EUROKRAFT past in geen enkele lade, dus we hoeven niet in zulke termen te denken. En daarom hebben we ons eigen merk voor u anders gemaakt: kracht en betrouwbaarheid zijn gebleven, evenals kwaliteit en duurzaamheid. EUROKRAFT zal u dus blijven begeleiden en ondersteunen met al zijn kracht in uw dagelijks werk met vele bekende en nog meer nieuwe producten. Natuurlijk, zoals voorheen, met een uitstekende prijs-tevredenheidsverhouding.

Nu komt hier een maar – maar een goede

Maar we hebben EUROKRAFT een nieuw gezicht gegeven voor een moderne, frisse en herkenbare uitstraling en een nieuwe merkstructuur voor meer comfort en duidelijkheid. Nu kunt u alle producten van ons eigen merk in het gehele KAISER+KRAFT-assortiment vinden. De kracht van EUROKRAFT is overal, van werkplaats tot magazijn tot kantoor en bedrijf en wacht gewoon om door u opnieuw te worden ontdekt.

EUROKRAFTbasic

Goed werken kan ook gemakkelijk zijn, met de juiste producten aan de basis.

Om u het beste van het beste te kunnen bieden, beginnen we altijd waar de druk ligt: bij de essentie. Daarom laten we bij EUROKRAFTbasic alles wat overbodig is achterwege en concentreren we ons op de functionele voordelen: Is het product geschikt voor praktisch gebruik? Is het bestand tegen grotere belastingen? Is het gemakkelijk te bedienen? En levert het wat we beloven?

 

Het antwoord? Absoluut ja! EUROKRAFTbasic biedt met zijn solide, betrouwbare producten in basiskwaliteit precies de juiste instapoplossing voor kleinere projecten en taken. En het overtuigt door zijn beheersbaarheid, bruikbaarheid en geschiktheid voor dagelijks gebruik. Geen franje, geen gedoe. En dat geldt ook voor de prijs: EUROKRAFTbasic-producten zijn verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke instapprijs, een uitstekend humeur inbegrepen.

Dat maakt EUROKRAFTbasic tot uw solide basis voor bijna alle projecten:

 • Betrouwbare basiskwaliteit tegen een eerlijke prijs
 • Breed scala voor dagelijks gebruik
 • Snelle beschikbaarheid
 • Ontwikkeld volgens de KAISER+KRAFT-normen
 • 3 jaar garantie

EUROKRAFTpro

Top producten voor de professional, inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

Ons eigen merk EUROKRAFTpro is een belofte. Een belofte van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. In dit nieuwe assortiment hebben we de geconcentreerde expertise van onze Office Akktiv, EUROKRAFT en EUROKRAFT active green-producten voor u gebundeld. De resultaten van deze speciale combinatie kunnen gemakkelijk in één woord worden beschreven: meer. Meer functies, meer flexibiliteit, meer kwaliteit en meer garantie. EUROKRAFTpro biedt u dus topproducten die veel voor u doen, zelfs bij intensief dagelijks gebruik. Omdat ze krachtig en praktisch zijn, ergonomisch en veilig. En als dat nog niet genoeg is om u een goed gevoel te geven: Als u dat wilt, zijn er zelfs ingebouwde extra’s, ten minste 10 jaar garantie en veel grondstofbesparende en dus duurzame producten van active green.

 

Kortom: EUROKRAFTpro staat voor producten waar u gewoonweg van zult houden. Want met minder dan 100% hoeft u niet tevreden te zijn.

Wat EUROKRAFTpro tot uw professionele partner op de werkvloer maakt:

 • Producten van hoge kwaliteit
 • Continu hoge kwaliteitsnormen
 • Ten minste 10 jaar garantie
 • 5 jaar naleveringsservice
 • Veel flexibiliteit door toebehoren en combinatiemogelijkheden
 • Uitstekende levering van reserveonderdelen
 • Speciale ontwerpen op maat maken unieke oplossingen mogelijk
 • Active-Green-label als onderscheiding voor duurzame producten

Investeer nu in betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. En in twee sterke merken. Met EUROKRAFTbasic en EUROKRAFTpro komt alles wat voor u belangrijk is altijd precies daar aan waar het nodig is: bij u.
Dat is echter pas het begin, verheug u op vele nieuwe producten van eigenmerken van een top KAISER+KRAFT-kwaliteit. Blijf op de hoogte via kaiserkraft.be!